Bjk21 Decapat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 144 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2022 #1 Merhaba arkadaşlar. YouTube uygulaması çok fazla zamanımı aldığı için devre dışı bırakmak istiyorum ama devre dışı bırakma ögesi aktif değil, ekran görüntüsü de paylaşıyorum.
Merhaba arkadaşlar. YouTube uygulaması çok fazla zamanımı aldığı için devre dışı bırakmak istiyorum ama devre dışı bırakma ögesi aktif değil, ekran görüntüsü de paylaşıyorum.
askimcokpardon Hectopat Katılım 26 Ocak 2022 Mesajlar 1.165 Çözümler 11 1 Mart 2022 #2 Onun yerine hatırladığım kadarıyla konsantrasyon modu vardı. Bunu aktif hale getirin, kullanmak istemediğiniz uygulamaları kısıtlayın. Ayarlar kısmında aratarak ''Konsantrasyon'' modunu bulabilirsin. Artı 0 Eksi
Onun yerine hatırladığım kadarıyla konsantrasyon modu vardı. Bunu aktif hale getirin, kullanmak istemediğiniz uygulamaları kısıtlayın. Ayarlar kısmında aratarak ''Konsantrasyon'' modunu bulabilirsin.
Kunget Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Kasım 2018 Mesajlar 4.037 Makaleler 1 Çözümler 10 1 Mart 2022 #3 Ana ekranda gözükmemesini sağlamak için bir yol varsa onu da kullanabilirsin. Artı 0 Eksi
AppImage Decapat Katılım 16 Eylül 2021 Mesajlar 261 Çözümler 5 1 Mart 2022 #4 ADB ile veya Hidden Settings for MIUI - Apps on Google Play uygulamasıyla devre dışı bırakabilirsiniz. Artı 0 Eksi
ADB ile veya Hidden Settings for MIUI - Apps on Google Play uygulamasıyla devre dışı bırakabilirsiniz.
KS KS Bjk21 Decapat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 144 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2022 #5 Başka bir çözüm yolu yok mu acaba? Artı 0 Eksi