Xiaomi’den Apple’a Şarj Aleti Göndermesi

Tamam doğru iPhone SE'de iyi güçlü fiyatına göre ama ekran küçük.

Tamam doğru iPhone SE'de iyi güçlü fiyatına göre ama ekran küçük.
Zaten amacı ekranın küçük olması. Herkes 6" devasa ekranlara meraklı değil küçük ekranlı bir telefon istiyorsan şu an bulmak zor. Giriş seviyesi telefonlar bile koskocaman artık. Küçük telefon istiyenlerde var.

Samsung ile yorum yapmayacağım kendisi sadece Apple ile dalga geçmek için milyonlarca dolar harcayan bir şirket.

Deseniz ki Apple ekosistem deseniz bende katılırım çok iyi ekosistemi var ama telefon ekranı kötü(11 Pro max) ekranlar o fiyattaki telefonlarınkinden küçük şarj yavaş batarya küçük işlemci çok iyi kamera güzel ama artık 3 kamera ne kadar işlev sunarsa.
@m3081 Xiaomi'ye 7-8 bin lira normal ama Apple'a çok öyle mi? .

Apple'da yapsın öyle 10 bin normal diyelim.

Kulaklık ile aynı durum değil bence bu. Xioami kulaklık koymuyor ama onun parasını da müşteriden almıyor.
Apple hem şarj aleti koymuyor hem de parasını yine alıyor. Yanlışım varsa düzeltin lütfen Apple iPhone 12 modellerini önceki modellere göre daha uygun fiyata çıkartıyor mu?
Ayrıca şarj aleti bir gerekliliktir şuan cep telefonu sahiplerinin %80 ninde type c çıkışa sahip bir adaptör yok zaten.
Tüketicide zaten vardır diyip vermemek aşırı saçma bunun savunulcak bir tarafı yok bence.

Birde karbon ayak izini bahane etmişler. Bu telefonu alanların büyük çoğunluğu şarj aleti alıcak peki bu şarj aletleri mağazalara ışınlanarak mı gelicek?
Hepsinin kendi kutusu olucak ve ayrıca nakliyeleri olucak. Şimdi iPhone + şarj aleti olarak düşünürsek sizce de kutudan çıkması durumuna göre karbon ayak izi azalıcak mı?

A.

Aynen kardeşim çok doğru Xiaomi kulaklık koymuyor ama o kadar indirim yapıyor.
@m3081 Apple'ın sunduğu kamera teknolojilerinin, sensörlerin hangi birini sunuyor diğer markalar? Çentik diye dalga geçerler ama onun içindeki sensörler giriş seviyesi telefon parası.
ayy çok gerekli giriş seviyesi telefonların bile arkalarında parmak izi var(parmak izi>faceID güvenlik açısından) hem o kadar sensöre gerek kalmazdı hem de ekran kasa oranı artardı ve ben arka kamerayı kastetmiştim samsung huawei xiaomi otobüs körüğü gibi kamera koyuyorlar doğal olarak işlevler artıyor

Ekranın neresi kötü? Gayet kaliteli ekranları var eğer PPI değerinden bahsediyorsan ben hiç ekranı berbat diyen görmedim. Görüntü kalitesi olarak bir çok video var bakabilirsin. İphone 12 ile zaten Dolby Atmos HDR geldi çok daha kaliteli olacaktır.

Apple zaten küçük telefon üretmeye meyilli bir firma. Batarya düşük diyorsun ama IOS ile gayet dengeliyor kullanımı ama evet biraz düşük. 12 ile bunu giderdi denilir. Şarj olarak zaten küçük batarya daha hızlı şarj demek.

3 Kamera ne işlev sunarsa demişsin ama 4 kameralı Xiaomi telefonu önümüze koymuşsun. 2 Kameralı İphone 11 bir çok telefonu geçiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…