Xiaomi’den Apple’a Şarj Aleti Göndermesi

Bu konuyu yazarken Xiaomi fanlarının kuduracağını biliyordum zaten ama benim açıklamak istediğim sadece Xiaomi’nin yaptığı hareketin haksız ve gereksiz olduğu idi. Ama konu başka yere de gelecekti tabi.
Hocam Xiaomi fanlarının kudurması ne alaka? 300-400 dolar fiyat bandında alüminyum bir kasa + metal/Gorilla Glas 5 cam arkası olan ekran kasa oranının fazla olduğu, Yüksek hafıza seçeneklerini uygun fiyata sunan bir telefon söyleyin ona geçelim. Ciddi anlamda kameralarının güzel çektiği Google'ı savunan, onu kullanan göremiyorum.

Neyse etraf Apple fanlarından geçilmiyor Apple'ı savunuyorlar fakat savundukları şeyin çöpten başka bir şey olduğunu bilmiyorlar.

O dediğiniz RAM'ler fazla iş görmüyor. Neden fazla RAM koydukları sanıyorsun?

Neden olacak göz boyamak için. Ben son sözümü söylüyorum eğer saydığınız telefonlar iyi olsalardı satışlarıda iyi olurdu. Türkiye’de gösteriş için alındığı için tasarıma bakıyorlar.
En hak verdiğim yorum bu.

Hocam iki seçenek vardır. Ya fazla RAM konulur ya da uygulamaların özel olarak düşük RAM tüketimine göre optimizasyon edilmesi sağlanır. iOs tarafında sadece Apple olduğu için 2. seçenek daha kolay uygulanır. Android tarafında ise onlarca marka olduğu için uygulanmaz. Bugün neden bilgisayarlarda 16 öneriliyor? 8 yetmiyor muydu? Yetiyordu? Diğer 8 gereksiz o zaman.

Kamera olarak iyi mi çok komikti dxomark her şeyi açıklıyor 8K video kaydıda her şeyi açıklıyor.
A.

Aynen Apple RAM'e fazla para vermek istemiyormuş o yüzden depolama hızlı olduğu için depolamanın bir kısmını RAM olarak kullanıyormuş.

Android böyle değil öküz gibi RAM tüketiyor. Doğru düzgün optimize etmiyorlar. RAM'ler göz boyama olduğunu düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…