Her mağazada PSU dahil olmayabilir. N11'dekinde yok galiba. Olan yerde de 80+ Bronze PSU olduğu yazıyor. Xigmatek çok da kötü bir marka değil. Mesh olması da iyi.
İçinize siniyorsa alabilirsiniz.
En ucuz Dark Raider DKCHRAIDER RGB ATX Fanlı Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Dark Raider DKCHRAIDER RGB ATX Fanlı Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 1.270,23 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz FSP HV PRO FSP550-51AAC 550W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! FSP HV PRO FSP550-51AAC 550W Power Supply özelliklerini incele, 1.915,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Her mağazada PSU dahil olmayabilir. N11'dekinde yok galiba. Olan yerde de 80+ Bronze PSU olduğu yazıyor. Xigmatek çok da kötü bir marka değil. Mesh olması da iyi.
İçinize siniyorsa alabilirsiniz.
AMD FX-6300 işlemci 2X8GB RAM ASUS STRIX RX 580 8 GB ekran kartı MSI military class 3 anakart Geçen hafta RX 580 ekran kartını aldım ama bazı sitelerde 500W yeterli olacağını söyledikleri için problem olmaz diye düşünerek ekran kartını alıp kullanmaya başladım. Sorun daha en başta ortaya...
AMD FX-6300 işlemci 2X8GB RAM ASUS STRIX RX 580 8 GB ekran kartı MSI military class 3 anakart Geçen hafta RX 580 ekran kartını aldım ama bazı sitelerde 500W yeterli olacağını söyledikleri için problem olmaz diye düşünerek ekran kartını alıp kullanmaya başladım. Sorun daha en başta ortaya...
Burada PSU sisteme yetersiz gelmiş.
600W PSU iki tane RX 6600 için bile yeterli olur.
Model hakkında net bilgi yok. Bu durumda çok kötü de iyi de diyemeyiz. Ama en azından yeterli gelmemesi gibi bir sorun yok.
Burada PSU sisteme yetersiz gelmiş.
600W PSU iki tane RX 6600 için bile yeterli olur.
Model hakkında net bilgi yok. Bu durumda çok kötü de iyi de diyemeyiz. Ama en azından yeterli gelmemesi gibi bir sorun yok.