Satılık XIGMATEK APACHE III - İşlemci Soğutucu

Akoleroski

Kilopat
Makaleler
11
Yer
İstanbul
Sadece 2 gün kullanılan daha sonrasında sıvı soğutma sistemine geçildiği için boşta kalan şimdi ise satmaka olduğum Xigmatek Apache III işlemci soğutucusunu satıyorum.

Ürünün hiçbir kusuru yoktur sadece alt tarafındaki işlemciye temas eden yerdeki termal macun birazcık aşınmıştır. Kutusu durmaktadır ve garantisi devam etmektedir.

Resimler:
12.jpg

13.jpg

14.jpg

16.jpg

Fiyat: 30₺

Önce ödeme yapılır daha sonra kargolanır, İstanbul için elden teslim olabilir. Daha fazla bilgi ve resim için mesaj atabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Böyle satacağınızı tahmin etmiyorum. Büyük ihtimal ilan açıp satabilirsiniz, aksi taktirde güvenen olacağını zannetmiyorum. Bu arada kalan termal macun, saf alkol ile temizlenebilir.

Sadece 2 gün kullanılan daha sonrasında sıvı soğutma sistemine geçildiği için boşta kalan şimdi ise satmaka olduğum Xigmatek Apache III işlemci soğutucusunu satıyorum.

Ürünün hiçbir kusuru yoktur sadece alt tarafındaki işlemciye temas eden yerdeki termal macun birazcık aşınmıştır. Kutusu durmaktadır ve garantisi devam etmektedir.

Resimler:
Eki Görüntüle 144196
Eki Görüntüle 144197
Eki Görüntüle 144198
Eki Görüntüle 144199

Fiyat: 30₺

Önce ödeme yapılır daha sonra kargolanır, İstanbul için elden teslim olabilir. Daha fazla bilgi ve resim için mesaj atabilirsiniz.
GeT İçin: XIGMATEK Apache III - İşlemci Soğutucu (Sıfır Gibi, GeT) - Masaüstü Bilgisayar Donanımları Alışverişte İlk Adres sahibinden.com'da- Pasif İlan - 277084905

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı