Xigmatek Apache Plus AM4 sokete uyar mı?

batu.cvc

Hectopat
Daha fazla  
Fanda AM4 uyumlu gözüküyor ama bir türlü anlamadım. Montajı nasıl yapılıyor? YouTube'dan araştırdım sadece Intel montajları var. Anakartım B450M-A2 mATX olduğundan olmuyor olabilir mi?

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    203 KB · Görüntüleme: 3
  • image.jpg
    image.jpg
    232,2 KB · Görüntüleme: 3
Son düzenleyen: Moderatör:
Fanda AM4 uyumlu gözüküyor ama bir türlü anlamadım. Montajı nasıl yapılıyor? YouTube'dan araştırdım sadece Intel montajları var. Anakartım B450M-A2 mATX olduğundan olmuyor olabilir mi?
Hocam soldaki fotoğraftaki tablayı anakarta ilk halindeki gibi takacaksınız. Sağdaki fotoğraftaki yuvarlak aparatda intel aparatı onu hiç kullanmayacaksınız. Sonrasında anakartta orijinal gelen 2 tarafta düz şekilde ortasında çentik bulunan iki tane aparat vardır. Onları vidalayın. Son olarak fanı oturtacaksınız yanda 2 tane çentik vardır oralara biraz zorlayarak oturtun.

Hocam soldaki fotoğraftaki tablayı anakarta ilk halindeki gibi takacaksınız. Sağdaki fotoğraftaki yuvarlak aparatda Intel aparatı onu hiç kullanmayacaksınız. Sonrasında anakartta orijinal gelen 2 tarafta düz şekilde ortasında çentik bulunan iki tane aparat vardır. Onları vidalayın. Son olarak fanı oturtacaksınız yanda 2 tane çentik vardır oralara biraz zorlayarak oturtun.

Bende şimdi çözdüm hocam biraz zor takılıyor fazla basmak gerekiyor bir sıkıntı olur mu?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı