batu.cvc
Hectopat
Daha fazla
Hocam soldaki fotoğraftaki tablayı anakarta ilk halindeki gibi takacaksınız. Sağdaki fotoğraftaki yuvarlak aparatda intel aparatı onu hiç kullanmayacaksınız. Sonrasında anakartta orijinal gelen 2 tarafta düz şekilde ortasında çentik bulunan iki tane aparat vardır. Onları vidalayın. Son olarak fanı oturtacaksınız yanda 2 tane çentik vardır oralara biraz zorlayarak oturtun.Fanda AM4 uyumlu gözüküyor ama bir türlü anlamadım. Montajı nasıl yapılıyor? YouTube'dan araştırdım sadece Intel montajları var. Anakartım B450M-A2 mATX olduğundan olmuyor olabilir mi?
Hocam soldaki fotoğraftaki tablayı anakarta ilk halindeki gibi takacaksınız. Sağdaki fotoğraftaki yuvarlak aparatda Intel aparatı onu hiç kullanmayacaksınız. Sonrasında anakartta orijinal gelen 2 tarafta düz şekilde ortasında çentik bulunan iki tane aparat vardır. Onları vidalayın. Son olarak fanı oturtacaksınız yanda 2 tane çentik vardır oralara biraz zorlayarak oturtun.
Evet zorlamanız lazım abartı da zorlamayın diğer tarafı da bir elinizde ufak ufak çekmeye çalışın.Bende şimdi çözdüm hocam biraz zor takılıyor fazla basmak gerekiyor bir sıkıntı olur mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.