Wufı54 Hectopat Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 186 12 Haziran 2021 #1 Merhaba. Ben Xigmatek aquarius Plus almayı düşünüyorum ama herkes çok ısınıyor falan demiş. Bir de bu kasaya benzer Gamepower warcry isimli kasayı gördüm hangi kasayı almalıyım ve soğutma olarak hangisi daha çok işimi görür?
Merhaba. Ben Xigmatek aquarius Plus almayı düşünüyorum ama herkes çok ısınıyor falan demiş. Bir de bu kasaya benzer Gamepower warcry isimli kasayı gördüm hangi kasayı almalıyım ve soğutma olarak hangisi daha çok işimi görür?
DarkReader Kilopat Katılım 29 Nisan 2021 Mesajlar 8.345 Çözümler 29 Yer Tatooine 12 Haziran 2021 #2 Bu tip kasaları iyi ayarlarsanız buz gibi oluyor ama yanlış yaparsanız fırın gibi.
alihanvardertyok Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ekim 2019 Mesajlar 17.649 Makaleler 6 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2021 #3 Fiyatlarını dikkate aldığımızda soğutma açısından daha standart ama gayet etkili kasalar tercih edilebilir. Bu iki kasanın belirli bir sebebi var mı?
Fiyatlarını dikkate aldığımızda soğutma açısından daha standart ama gayet etkili kasalar tercih edilebilir. Bu iki kasanın belirli bir sebebi var mı?