emrebaba Hectopat Katılım 9 Mart 2014 Mesajlar 92 9 Mart 2014 #1 Arkadaşlar ucuz bir kasa arıyorum. Sistemimi ucuzlatmak için hangisini önerirsiniz veya başka da önerebilirsiniz? XIGMATEK ASSASIN BLACK EDITION TAURO VATAN COMPUTER - XIGMATEK - ASSASIN BLACK EDITION TAURO 80PLUS 700W MidT ATX PENCEREL THERMALTAKE COMMANDER VATAN COMPUTER - THERMALTAKE - COMMANDER 700W PENCEREL
Arkadaşlar ucuz bir kasa arıyorum. Sistemimi ucuzlatmak için hangisini önerirsiniz veya başka da önerebilirsiniz? XIGMATEK ASSASIN BLACK EDITION TAURO VATAN COMPUTER - XIGMATEK - ASSASIN BLACK EDITION TAURO 80PLUS 700W MidT ATX PENCEREL THERMALTAKE COMMANDER VATAN COMPUTER - THERMALTAKE - COMMANDER 700W PENCEREL
S Simo Hayha Ziyaretçi 9 Mart 2014 #2 Termaltake iyi duruyor. Fakat bence 100 tl fazla ver. Kafan rahat olur. Tek kelime ile muhteşem bir kasa.. VATAN COMPUTER - CORSAIR - CARBIDE SER
Termaltake iyi duruyor. Fakat bence 100 tl fazla ver. Kafan rahat olur. Tek kelime ile muhteşem bir kasa.. VATAN COMPUTER - CORSAIR - CARBIDE SER
9 9544 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Haziran 2012 Mesajlar 7.016 Makaleler 46 Çözümler 5 Yer Dark Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2014 #3 Thermaltake markası Xigmatek'e göre daha kaliteli. Bu iş için en fazla ne kadar bütçe ayırdınız?
emrebaba Hectopat Katılım 9 Mart 2014 Mesajlar 92 9 Mart 2014 #4 Berkan ÖZGAN dedi: Thermaltake markası Xigmatek'e göre daha kaliteli. Bu iş için en fazla ne kadar bütçe ayırdınız? Genişletmek için tıkla... Aslında ben haf 912 kullanacaktım fakat fiyat artıyor. Maximum 350 tl olabilir. - - - Güncellendi - - - onur777 dedi: Termaltake iyi duruyor. Fakat bence 100 tl fazla ver. Kafan rahat olur. Tek kelime ile muhteşem bir kasa.. VATAN COMPUTER - CORSAIR - CARBIDE SER Genişletmek için tıkla... 100 Tl az paramı ki? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Mart 2014
Berkan ÖZGAN dedi: Thermaltake markası Xigmatek'e göre daha kaliteli. Bu iş için en fazla ne kadar bütçe ayırdınız? Genişletmek için tıkla... Aslında ben haf 912 kullanacaktım fakat fiyat artıyor. Maximum 350 tl olabilir. - - - Güncellendi - - - onur777 dedi: Termaltake iyi duruyor. Fakat bence 100 tl fazla ver. Kafan rahat olur. Tek kelime ile muhteşem bir kasa.. VATAN COMPUTER - CORSAIR - CARBIDE SER Genişletmek için tıkla... 100 Tl az paramı ki?
S Simo Hayha Ziyaretçi 9 Mart 2014 #5 Tabiki de değil. Ama almışken en iyisini almalı bence. Yanlış mıyım ?
emrebaba Hectopat Katılım 9 Mart 2014 Mesajlar 92 9 Mart 2014 #6 onur777 dedi: Tabiki de değil. Ama almışken en iyisini almalı bence. Yanlış mıyım ? Genişletmek için tıkla... Haklısınız ama para kolay bulunmuyor.
onur777 dedi: Tabiki de değil. Ama almışken en iyisini almalı bence. Yanlış mıyım ? Genişletmek için tıkla... Haklısınız ama para kolay bulunmuyor.
S Simo Hayha Ziyaretçi 9 Mart 2014 #7 emrebaba dedi: Haklısınız ama para kolay bulunmuyor Genişletmek için tıkla... Siz bilirsiniz. Thermaltake de fena değil fakat Corsair işte...
emrebaba dedi: Haklısınız ama para kolay bulunmuyor Genişletmek için tıkla... Siz bilirsiniz. Thermaltake de fena değil fakat Corsair işte...
P pusat57 Ziyaretçi 9 Mart 2014 #8 Bütçenizi arttırabilirseniz. Aslında CM HAF 912 Advanced en iyisi diyebilirim. Sonra Corsair 400R'de çok iyi. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Mart 2014
Bütçenizi arttırabilirseniz. Aslında CM HAF 912 Advanced en iyisi diyebilirim. Sonra Corsair 400R'de çok iyi.
S Simo Hayha Ziyaretçi 9 Mart 2014 #9 pusat57 dedi: Bütçenizi arttırabilirseniz aslında CM haf 912 advenced en iyisi diyebilirim. Sonra CORSAİR'de 400R çok iyi. Genişletmek için tıkla... CM HAF Advanced evet o da çok iyi. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Mart 2014
pusat57 dedi: Bütçenizi arttırabilirseniz aslında CM haf 912 advenced en iyisi diyebilirim. Sonra CORSAİR'de 400R çok iyi. Genişletmek için tıkla... CM HAF Advanced evet o da çok iyi.
P pusat57 Ziyaretçi 9 Mart 2014 #10 onur777 dedi: CM haf 912 advenced evet o da çok iyi. Genişletmek için tıkla... Çok çok iyi. Soğutmada üstüne tanımam.
onur777 dedi: CM haf 912 advenced evet o da çok iyi. Genişletmek için tıkla... Çok çok iyi. Soğutmada üstüne tanımam.