Cem.şahin Hectopat Katılım 1 Mayıs 2014 Mesajlar 601 Makaleler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2014 #1 Arkadaşlar ben kendim bu kasayı seçtim ama bu kasada kaç adet fan bulunmakta, iç tasarımı nasıl merak ettim, o yüzden bu konuyu açmaya karar verdim. İşte seçtiğim kasa: Xigmatek Assasin Black Edition Tauro 80Plus 700W Midt Atx Pencereli Siyah Kasa - Vatan Bilgisayar Son düzenleyen: Moderatör: 1 Mayıs 2014
Arkadaşlar ben kendim bu kasayı seçtim ama bu kasada kaç adet fan bulunmakta, iç tasarımı nasıl merak ettim, o yüzden bu konuyu açmaya karar verdim. İşte seçtiğim kasa: Xigmatek Assasin Black Edition Tauro 80Plus 700W Midt Atx Pencereli Siyah Kasa - Vatan Bilgisayar
GunsN'Roses Hectopat Katılım 3 Nisan 2014 Mesajlar 219 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Acil Tıp Teknisyenliği 2. Sınıf Lise. 1 Mayıs 2014 #2 Zalman kazalara bir bak derim onlarda gayet iyiler. Fakat seçtigin kasa kotu değil.
O Oğulcan Erişti Ziyaretçi 1 Mayıs 2014 #3 Technopat sistem toplama rehberinin birinde bu kasa kullanılmıştı. Maalesef ki fazla beğenilmedi. Zalman Z3 Plus veya Zalman Z11 Plus kasalara bak. Ona ek olarak 650W veya 700W PSU alabilirsin.
Technopat sistem toplama rehberinin birinde bu kasa kullanılmıştı. Maalesef ki fazla beğenilmedi. Zalman Z3 Plus veya Zalman Z11 Plus kasalara bak. Ona ek olarak 650W veya 700W PSU alabilirsin.
Cem.şahin Hectopat Katılım 1 Mayıs 2014 Mesajlar 601 Makaleler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2014 #4 Oğul can kardeşim oyun için bulur musun kasa ?
E Evgax Hectopat Katılım 23 Şubat 2014 Mesajlar 273 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2014 #5 Technopatın youtube kanalinda pc montaj rehberinde vardi diye hatirliyorum. Videoyu izleyerek gerekli bilgiye ulaşirsiniz.
Technopatın youtube kanalinda pc montaj rehberinde vardi diye hatirliyorum. Videoyu izleyerek gerekli bilgiye ulaşirsiniz.
O Oğulcan Erişti Ziyaretçi 1 Mayıs 2014 #6 Buldum, buyrun. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Buldum, buyrun. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Cem.şahin Hectopat Katılım 1 Mayıs 2014 Mesajlar 601 Makaleler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2014 #7 Bana önerebileceğin kasa var mı ?
O Oğulcan Erişti Ziyaretçi 1 Mayıs 2014 #8 Yukarıda dediğim gibi, iki seçeneğin var. İlk seçenek; Zalman Z3 Plus Midt Atx Pencereli Siyah Kasa - Vatan Bilgisayar Corsair Vs Serisi 650W Güç Kaynağı - Vatan Bilgisayar İkinci seçenek; Zalman Z11 Plus Midt Atx Siyah Kasa - Vatan Bilgisayar Corsair Vs Serisi 650W Güç Kaynağı - Vatan Bilgisayar
Yukarıda dediğim gibi, iki seçeneğin var. İlk seçenek; Zalman Z3 Plus Midt Atx Pencereli Siyah Kasa - Vatan Bilgisayar Corsair Vs Serisi 650W Güç Kaynağı - Vatan Bilgisayar İkinci seçenek; Zalman Z11 Plus Midt Atx Siyah Kasa - Vatan Bilgisayar Corsair Vs Serisi 650W Güç Kaynağı - Vatan Bilgisayar
Cem.şahin Hectopat Katılım 1 Mayıs 2014 Mesajlar 601 Makaleler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2014 #9 650w yeter mi bu sisteme ? Sonrada işlemci soğutucusu olarak hyper 212 evo ve 5+1 sistem alıcam.