Xigmatek Assasin'e H100i sığar mı?

Hurdiosre

Hectopat
Yer
Istanbul, Turkey
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Xigmatek Assasin aldım kasa olarak. Corsair H100i sığar mı? Sığarsa sorun çıkartır mı? Başka ne önerirsiniz Corsair H100i yerine.

Son düzenleyen: Moderatör:
Var ama çok yer işgal eder mi radyatör ?

Evet biraz büyükmüş şimdi baktım. Radyatörü küçük bir modeli vardı H60i.

DH_Corsair_H80i_6.png

Resimde görüldüğü gibi egzos fanı yerine takarsın. Egzos fanınıda yukarı alırsın. Yada tam tersi. Seçim senin, ama birçok sıvı soğutma kullanıcısı egzos fanı yerinde kullanmayı daha performanslı buluyor.

Evet eğer H60i alırsam egzoz fan yerine takarım ama ölçü alacağım. Bir de öyle bakacağım. Ölçüye göre karar vereceğim, teşşekürler.

Evet biraz büyükmüş şimdi baktım. Radyatörü küçük bir modeli vardı H60i.

DH_Corsair_H80i_6.png

Resimde görüldüğü gibi egzos fanı yerine takarsın. Egzos fanınıda yukarı alırsın. Yada tam tersi. Seçim senin, ama birçok sıvı soğutma kullanıcısı egzos fanı yerinde kullanmayı daha performanslı buluyor.

Bu fotoğraftaki soğutucu Corsair H80i. Ayrıca kasanızın üzerinde 2 adet 120mm'lik fan yeri olsa bile tavanla anakart arasında yeterli boşluk olmadan H100i'yi takamazsınız. Tavan ve anakart arasında ne kadar boşluk olduğuna bakmalısınız.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı