C Clapcan_ Decapat Katılım 19 Haziran 2018 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2019 #1 Xigmatek Astro kasa aldım PSU'su yoktu redrock 700W 80+ taktım ama sıkıntı var. Fanlarda yeşil ve mavi yanıyor kontrolcüsü bağlı kumanda da çalışıyor ama kumandadan renk ve mod seçince kasa da bir değişiklik olmuyor. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Temmuz 2019
Xigmatek Astro kasa aldım PSU'su yoktu redrock 700W 80+ taktım ama sıkıntı var. Fanlarda yeşil ve mavi yanıyor kontrolcüsü bağlı kumanda da çalışıyor ama kumandadan renk ve mod seçince kasa da bir değişiklik olmuyor.
Birkan Yanar Centipat Katılım 17 Temmuz 2019 Mesajlar 20 Yer Bodrum Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Makine Mühendisi 24 Temmuz 2019 #2 Aynı sorunu şuan bende yaşamaktayım. Çözdüysen bilgi verirmisin.
C Clapcan_ Decapat Katılım 19 Haziran 2018 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2019 #3 Birkan Yanar dedi: Aynı sorunu şuan bende yaşamaktayım. Çözdüysen bilgi verirmisin. Genişletmek için tıkla... Hâlâ çözemedim ama internetten fan kontrolcüsü alıp deniyecem birde olursa haber veririm.
Birkan Yanar dedi: Aynı sorunu şuan bende yaşamaktayım. Çözdüysen bilgi verirmisin. Genişletmek için tıkla... Hâlâ çözemedim ama internetten fan kontrolcüsü alıp deniyecem birde olursa haber veririm.