İ İskender Dalkırann Centipat Katılım 20 Kasım 2019 Mesajlar 36 Çözümler 1 14 Aralık 2019 #1 Merhaba Xigmatek astro model kasayı kullanıyorum. İçinde dahili X-Power 650W 80Plus PSU var. Bir arkadaşım o PSU değişmez kasaya sabit benzeri bir şey dedi. Konu hakkında araştırma yaptım fakat detaylı bir bilgi bulamadım. Nedir sizce?
Merhaba Xigmatek astro model kasayı kullanıyorum. İçinde dahili X-Power 650W 80Plus PSU var. Bir arkadaşım o PSU değişmez kasaya sabit benzeri bir şey dedi. Konu hakkında araştırma yaptım fakat detaylı bir bilgi bulamadım. Nedir sizce?
Méticuleux Kilopat Katılım 16 Ocak 2017 Mesajlar 444 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2019 #2 Modeli bilmiyorum ancak çıkarılamayacak olması bana mantıklı gelmedi. Elbette değiştirilebilir diye düşünüyorum.
Modeli bilmiyorum ancak çıkarılamayacak olması bana mantıklı gelmedi. Elbette değiştirilebilir diye düşünüyorum.
Motionless IN White Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Eylül 2018 Mesajlar 22.937 Makaleler 14 Çözümler 128 Yer Zhenhai, Zhejiang, China Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek What am I? - I do not know... 14 Aralık 2019 #3 Değiştirilebilir tabii ki, Değişmemesi için sebep yok. Arkadaşınıza bol bol selamımı iletin, O anlar