Lemi Galip Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2016 Mesajlar 7.883 Makaleler 1 Çözümler 57 Yer Nevşehir Merkez 4 Şubat 2020 #11 LeventÜ dedi: Anakart Gigabyte ama sanırım Cooler Master Masterliquid ML240L alacağım. Genişletmek için tıkla... 7 aydir kullandirim RGB modelini, fanlarini ses yapıyor diye değiştirdim. Çok memnunum.
LeventÜ dedi: Anakart Gigabyte ama sanırım Cooler Master Masterliquid ML240L alacağım. Genişletmek için tıkla... 7 aydir kullandirim RGB modelini, fanlarini ses yapıyor diye değiştirdim. Çok memnunum.
drf Centipat Katılım 23 Ocak 2020 Mesajlar 7 4 Şubat 2020 #12 vatanda corsair h100x 240mm fiyatı 700 tl lerde f/p ürünü bence an itibarı ile
LeventÜ Decapat Katılım 4 Ocak 2020 Mesajlar 55 4 Şubat 2020 #13 drf dedi: vatanda corsair h100x 240mm fiyatı 700 tl lerde f/p ürünü bence an itibarı ile Genişletmek için tıkla... RGB li birşey istiyorum
drf dedi: vatanda corsair h100x 240mm fiyatı 700 tl lerde f/p ürünü bence an itibarı ile Genişletmek için tıkla... RGB li birşey istiyorum
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.355 Makaleler 42 Çözümler 276 4 Şubat 2020 #14 İlerid RGB fan takarsın hocam ona ama performans olarak Corsair H100X daha iyi.
LeventÜ Decapat Katılım 4 Ocak 2020 Mesajlar 55 4 Şubat 2020 #15 Mithat Berhan dedi: İlerid RGB fan takarsın hocam ona ama performans olarak Corsair H100X daha iyi. Genişletmek için tıkla... Cooler master masterliquid ml240r nasıl?
Mithat Berhan dedi: İlerid RGB fan takarsın hocam ona ama performans olarak Corsair H100X daha iyi. Genişletmek için tıkla... Cooler master masterliquid ml240r nasıl?
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.355 Makaleler 42 Çözümler 276 4 Şubat 2020 #16 Ne kadara alacağına bağlı belki o fiyatlarda daha iyi model vardır. Çünkü 1000TL altında göremedim ben.
Ne kadara alacağına bağlı belki o fiyatlarda daha iyi model vardır. Çünkü 1000TL altında göremedim ben.
LeventÜ Decapat Katılım 4 Ocak 2020 Mesajlar 55 4 Şubat 2020 #17 Mithat Berhan dedi: Ne kadara alacağına bağlı belki o fiyatlarda daha iyi model vardır. Çünkü 1000TL altında göremedim ben. Genişletmek için tıkla... Performansını merak ediyorum iyi soğutur mu ?
Mithat Berhan dedi: Ne kadara alacağına bağlı belki o fiyatlarda daha iyi model vardır. Çünkü 1000TL altında göremedim ben. Genişletmek için tıkla... Performansını merak ediyorum iyi soğutur mu ?
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.355 Makaleler 42 Çözümler 276 4 Şubat 2020 #18 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
LeventÜ Decapat Katılım 4 Ocak 2020 Mesajlar 55 4 Şubat 2020 #19 Mithat Berhan dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Deepcool castle 240 RGB V2 nasıldır ?
Mithat Berhan dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Deepcool castle 240 RGB V2 nasıldır ?
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.355 Makaleler 42 Çözümler 276 4 Şubat 2020 #20 Hocam böyle tek tek model sormak yerine bütçe belirtseniz ve o bütçede ki en iyi modeli size söylesek.
Hocam böyle tek tek model sormak yerine bütçe belirtseniz ve o bütçede ki en iyi modeli size söylesek.