Xigmatek Aurora 240 sıvı değişimi nasıl yapılır?

Be_Cool

Decapat
Daha fazla  
Herkese merhaba, arkadaşlar sizlere bir konu hakkında danışacaktım. Bende toplama PC var. Soğutucu olarak Xigmatek Aurora 240 kullanıyorum. Aldığım ve PC'ye taktığımdan beri sıvı değişimi yapmadım ve PC'ye takalı 3 - 4 yıl kadar oluyor. Sıvı değişimi yapmak istiyorum. Ama bir bilgim yok maalesef.

1. olarak nasıl sıvı değişimi yaparım? Bilen varsa anlatırsa sevinirim.
2. olarak sıvı değişimi için önereceğiniz bir güzel sıvı markası var mı?

Ürün Link

Eski performansını vermiyorsa değiştir onun dışında değişmene gerek yok veya pompa ağır çalışıyorsa.

Eski performansını vermiyorsa değiştir onun dışında değişmene gerek yok veya pompa ağır çalışıyorsa.
Eski performansı verip vermediğinden aslında tam emin değilim bir sıkıntı olmuyor oyunlarda vs. ama kullanmaya başlayalı baya oldu ondan dolayı sordum. Değişmeyi bende düşündüm de fiyatlar belli ondan dolayı alıp almamak arasında kararsızım ama güzel iş görür tam P/F dediğiniz başka bir ürün varsa 240m'lik beklerim.

Benim bildiğim kapalı sistemlerde sıvı değişimi gerekmiyor. Ama sogutma performansı değişik geliyorsa petekleri kontrol et tozlanmissa temizle.

Benim bildiğim kapalı sistemlerde sıvı değişimi gerekmiyor. Ama sogutma performansı değişik geliyorsa petekleri kontrol et tozlanmissa temizle.
Temizliğini yapıcam'da ekstradan sıvı değişimide yapıyım demiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…