Fozzyxd Decapat Katılım 27 Mayıs 2023 Mesajlar 366 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4070 R7 7500F Kioxia 1tb 16Gb Ram Thermaltake Kasa Asus A620m-k Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2023 #1 Arkadaşlar, hazır sistem alacağım. O sistemde de bu kasa var iyi diye duymuştum iyi mi sizce? Şimdiden teşekkür ederim. XIGMATEK BLADE MESH SABIT RAINBOW FANLI 650W MidT OYUNCU KASASI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Son düzenleyen: Moderatör: 4 Eylül 2023
Arkadaşlar, hazır sistem alacağım. O sistemde de bu kasa var iyi diye duymuştum iyi mi sizce? Şimdiden teşekkür ederim. XIGMATEK BLADE MESH SABIT RAINBOW FANLI 650W MidT OYUNCU KASASI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Miraç Gürbüz Hectopat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 3.880 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2023 #2 Fozzyxd dedi: Arkadaşlar, hazır sistem alacağım. O sistemde de bu kasa var iyi diye duymuştum iyi mi sizce? Şimdiden teşekkür ederim. XIGMATEK BLADE MESH SABIT RAINBOW FANLI 650W MidT OYUNCU KASASI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Genişletmek için tıkla... Soğutma olarak soruyorsan önü mesh üst tarafıda mesh galiba güç kaynağıyla ilgilim bilgim yok.
Fozzyxd dedi: Arkadaşlar, hazır sistem alacağım. O sistemde de bu kasa var iyi diye duymuştum iyi mi sizce? Şimdiden teşekkür ederim. XIGMATEK BLADE MESH SABIT RAINBOW FANLI 650W MidT OYUNCU KASASI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Genişletmek için tıkla... Soğutma olarak soruyorsan önü mesh üst tarafıda mesh galiba güç kaynağıyla ilgilim bilgim yok.
S Scofield31 Picopat Katılım 5 Eylül 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2023 #3 Fozzyxd dedi: Arkadaşlar, hazır sistem alacağım. O sistemde de bu kasa var iyi diye duymuştum iyi mi sizce? Şimdiden teşekkür ederim. XIGMATEK BLADE MESH SABIT RAINBOW FANLI 650W MidT OYUNCU KASASI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Genişletmek için tıkla... İyi Ama Bende Alcaktım Rampage Sailor Kasa Gidip Bu Kasa Gelmiş Renkler Sabit tek Rainbow başka mavi kırmızı gibi renkler olmuyor die biliyorum
Fozzyxd dedi: Arkadaşlar, hazır sistem alacağım. O sistemde de bu kasa var iyi diye duymuştum iyi mi sizce? Şimdiden teşekkür ederim. XIGMATEK BLADE MESH SABIT RAINBOW FANLI 650W MidT OYUNCU KASASI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Genişletmek için tıkla... İyi Ama Bende Alcaktım Rampage Sailor Kasa Gidip Bu Kasa Gelmiş Renkler Sabit tek Rainbow başka mavi kırmızı gibi renkler olmuyor die biliyorum