Xigmatek Cockpit alınır mı?

Yer
Gaziantep
Daha fazla  
Meslek
Makine Mühendisi
Xigmatek Cockpit ile alakalı site içerisinde 2 adet konu var. Ancak konulara ya cevap verilmemiş ya da yarıda bırakılmış. Ondan dolayı tekrar sormak istedim.

Xigmatek Cockpit şu an Vatan Bilgisayar'da 1070 TL gibi bir fiyata satılıyor. Kullanan arkadaşlarım yorumlarını yapabilirler mi? Ya da PSU ile beraber daha iyi bir kasa önerebilecek olan varsa onların da yazmalarını rica ediyorum.

İyi günler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kasa tek başına 450-500 olsa alınır derdim, lakin içindeki PSU kaliteli değil.
Bunları öneririm, 1100 TL tutuyor ama kesinlikle değer.

Bu kasayı alacaksanız ayrıca güç kaynağı almanızı tavsiye ederim.

Xigmatek güç kaynağı kullanıyorum, 80+ sertifikalı. Yüksek güç çeken bir sistemi, 600W olmasına rağmen başarıyla taşıyor. Soğutması da çok iyi.

Ancak! Bahsettiğim güç kaynağını sitelerinde arayınca "şöyle" dolu dolu bir sayfa çıkıyor. Bütün özellikleri ve sertikalari sayfada paylaşılmış.

Xigmatek Cocpit'in sayfasında ise bahsedilen bütün özellikler kasaya ait. PSU'dan sadece bir satırda bahsedilmiş, onda da "standard PSU" diyor. Yani PSU konusunda hiç iddiası yok.

Cevaplarınız için ikinize de çok teşekkür ederim peki sizlere bir soru daha sormak istiyorum. Ekstra bir kasa daha için görüşlerinizi merak ediyorum.

-https://www.hepsiburada.com/coolermaster-masterbox-mb511-650w-80-rgb-3x120mm-fanli-tempered-glass-pencereli-mesh-on-panel-midtower-kasa-mcb-b511d-kgn65-rgb-pm-HB00000NA4I3.

Kasa bu ancak nedense Vatan Bilgisayar'da bu kasa bundan neredeyse 700 TL daha ucuz o da şu.

-https://www.vatanbilgisayar.com/cooler-master-masterbox-mb511-80plus-650w-3x120mm-rgb-fanli-midt-atx-siyah-kasa.html.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı