K k4zanova Picopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2020 #1 Merhaba, Sistem: Ryzen 5 3600x 5700XT Nitro+ Sistemine sahip bilgisayarım bulunmaktadır. Kasadan yana çok fazla sorun yaşadığım için artık değiştirme kararı aldım. Eski Kasa: https://www.hepsiburada.com/aerocoo...ero300-700-p-HBV000006M318?magaza=Hepsiburada NOT: Eski kasamda power supply kabloları çok kısa ve işlemci pinleri milim bir kıvamda yetişiyor. Çoğu kabloyu içeriden uzatmak zorunda bıraktı. M-ATX anakart' dan ATX anakarta geçiş yaptım ve çok sıkışık bir kıvamda olmaya başladı. Almak İstediğim Kasa: XIGMATEK COCKPIT MESH PANEL 4x120mm FANLI X-POWER 700W 80PLUS MidT ATX KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da XIGMATEK COCKPIT MESH PANEL 4x120mm FANLI X-POWER 700W 80PLUS MidT ATX KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Kasa uygun değil ise, önerilerinize tamamen açığım. Maksimum: 1.400 TL olarak bütçe düşünüyorum.
Merhaba, Sistem: Ryzen 5 3600x 5700XT Nitro+ Sistemine sahip bilgisayarım bulunmaktadır. Kasadan yana çok fazla sorun yaşadığım için artık değiştirme kararı aldım. Eski Kasa: https://www.hepsiburada.com/aerocoo...ero300-700-p-HBV000006M318?magaza=Hepsiburada NOT: Eski kasamda power supply kabloları çok kısa ve işlemci pinleri milim bir kıvamda yetişiyor. Çoğu kabloyu içeriden uzatmak zorunda bıraktı. M-ATX anakart' dan ATX anakarta geçiş yaptım ve çok sıkışık bir kıvamda olmaya başladı. Almak İstediğim Kasa: XIGMATEK COCKPIT MESH PANEL 4x120mm FANLI X-POWER 700W 80PLUS MidT ATX KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da XIGMATEK COCKPIT MESH PANEL 4x120mm FANLI X-POWER 700W 80PLUS MidT ATX KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Kasa uygun değil ise, önerilerinize tamamen açığım. Maksimum: 1.400 TL olarak bütçe düşünüyorum.
Sinopro2 Picopat Katılım 29 Ekim 2020 Mesajlar 231 11 Kasım 2020 #2 Corsair Carbide serisi Spec-Delta boş kasayı alıp içine Corsair'in 700W güç kaynağını koyabilirsiniz.
Corsair Carbide serisi Spec-Delta boş kasayı alıp içine Corsair'in 700W güç kaynağını koyabilirsiniz.
3 300434 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 4.303 Makaleler 5 Çözümler 44 11 Kasım 2020 #3 Alınır. Xigmatek güzel markadır.
K k4zanova Picopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2020 #4 Sinopro2 dedi: Corsair Carbide serisi Spec-Delta boş kasayı alıp içine Corsair'in 700W güç kaynağını koyabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Aslında, Mesh (Izgara) panel yapısına sahip bir kasa arayışındayım. Öneri linkleri mevcut mudur acaba? 300434 dedi: Alınır. Xigmatek güzel markadır. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, dostum Alternatif fikirler mevcut mudur
Sinopro2 dedi: Corsair Carbide serisi Spec-Delta boş kasayı alıp içine Corsair'in 700W güç kaynağını koyabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Aslında, Mesh (Izgara) panel yapısına sahip bir kasa arayışındayım. Öneri linkleri mevcut mudur acaba? 300434 dedi: Alınır. Xigmatek güzel markadır. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, dostum Alternatif fikirler mevcut mudur
semihhberkk Femtopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2020 #5 k4zanova dedi: Aslında, mesh (ızgara) panel yapısına sahip bir kasa arayışındayım. Öneri linkleri mevcut mudur acaba? Teşekkürler, dostum. Alternatif fikirler mevcut mudur. Genişletmek için tıkla... Ben kullanıyorum, çok ama çok iyi fanları da gayet iyi.
k4zanova dedi: Aslında, mesh (ızgara) panel yapısına sahip bir kasa arayışındayım. Öneri linkleri mevcut mudur acaba? Teşekkürler, dostum. Alternatif fikirler mevcut mudur. Genişletmek için tıkla... Ben kullanıyorum, çok ama çok iyi fanları da gayet iyi.
K k4zanova Picopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2020 #6 semihhberkk dedi: Ben kullanıyorum, çok ama çok iyi fanları da gayet iyi. Genişletmek için tıkla... 5700xt nitro+ - ihtiyacını çok rahat bir şekilde karşılayabilir mi? Senin sistemi öğrenebilir miyim
semihhberkk dedi: Ben kullanıyorum, çok ama çok iyi fanları da gayet iyi. Genişletmek için tıkla... 5700xt nitro+ - ihtiyacını çok rahat bir şekilde karşılayabilir mi? Senin sistemi öğrenebilir miyim
F FADEFALCON Decapat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2020 #7 ben de kullanıyorum gayet ferah ve rahat hava alıyor. Sadece ön panelindeki gri tutamaçlar plastik ordan tutup çekmeyiniz
ben de kullanıyorum gayet ferah ve rahat hava alıyor. Sadece ön panelindeki gri tutamaçlar plastik ordan tutup çekmeyiniz