Xigmatek CY120 fan nasıldır?

IITorettoII

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba benim;

Everest Rampage titan Plus kasam mevcut ön taraftaki fanlar yavaş dönüyor gibi geldi biraz araştırdım dönüş hızını bulamadım fanlarımın modeli (BDH12025S) bu fanları şunla değiştirmek istiyorum: Xigmatek CY120+cyb1 120MM RGB LED fan

Değiştireyim mi yoksa kasanın kendisinde olan fanlar daha iyi mi performans verir?Kararsız kaldım bu almak istedim fanlar 1200 RPM dönüş hızına sahip kasamın kendi fanlarının dönüş hızlarını araştırdım bulamadım yardımcı olursanız sevinirim.

Dosya Ekleri

• fan.png
    176,1 KB · Görüntüleme: 156

Mesh ve pleksi ikisi bir arada cıktı direk meshle geldi yanında inventusdan aldım bir ay oldu iade şansım yok dedigim gibi en kötü termal macunu bir daha sürcem bir de fan takarım daha olmadı bir sıvı sogutma alırım üst tarafa sadece 240mm radyatör destegi var ön tarafa var destegi ama 200mm fanları feda etmem gerekir şimdilik dedigim gibi CBP kapalıyken öyle işlemciyi yoracak bir oyunda olmadıgından düşünmüyorum ileride belki takarım sıvı sogutmayı 240mm belki ileride güzel bir şey cıkar alırım onu 32 GB RAM aldım cünkü ben bir sistemi 10 yıl kullanıyorum illaki önceki sistemim i7 4790 .D ilkez AMD'ye geçtim ama ayarlarıyla oynamak falan lazımmış.Bilgilendirici yorumun için sağ ol hocam kulagıma küpe yaptım sıvı sogutma alırım illaki baktım olmadı böyle. RTX 2080 Ti acaba CBP kapalıyken darbogaz yapar mı o kafamı kurcalıyor bir tek.

Alınabilecek en güçlü kart olduğu için, özellikleri kısıtlandırılmış bir işlemci darboğaza sebebiyet verebilir mi ? yüksek ihtimalle tam verim alamazsın üstelik 2k çözünürlük olacak minumum işlemcide olabilecek en iyisi olması lazım. Mevcut sıcaklığını halletmelisin mutlaka.

Anladım hocam bakalım ekran kartını alım bir de baktım işlemci terman ve extra fan takınca hala bir etki olmadı bir tane sıvı sogutma alırım.D 32 GB ramide şöyle aldım 16 GB 1050 TL idi 32 GB'da 1300 TL idi ondan öyle aldım:d
MSI RTX 2070 Super Gaming X Trio 8 GB 2750 TL alınır mı Letgo'da satıyor N11'den almış jelatinleri üzerinde duruyor alınır mı Letgo'da satıyor biri.

Hocam değerler böyle CPU BIOS'ta 49 derece gösteriyor ama coretempde CPU 0 dediginde bazen bir saniyeligine 92 dereceye cıkıp 83 derecede sabit kalıyor. Termal macunu yeniden sürdüm yaydım bu sefer nokta koymadım GTA 5'te 4225MHz oldu derecede 65 derece falandı oyunda arada 55 düşüyordu. Normal mi sizce AIDA64 stres testi 20 dk a yaptım. CPU diyot 83 derece oluyor ama AIDA'da CPU olan bölümde 46 falan hangisini baz alacağım.

Dosya Ekleri

• snoctua.jpg
    416,1 KB · Görüntüleme: 38
  • stabilitytest.png
    15,7 KB · Görüntüleme: 47
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…