berkay_zalp01 Hectopat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 103 Makaleler 1 4 Eylül 2023 #11 WildArw dedi: 2016'dan beri tauro 600W kullanıyorum bir problemim yok arada sırada fan ses yapıyor oda benim için sorun değil zaten çok nadir yapıyor. Genişletmek için tıkla... Hiç kapanma sorunu yaşadınız mı?
WildArw dedi: 2016'dan beri tauro 600W kullanıyorum bir problemim yok arada sırada fan ses yapıyor oda benim için sorun değil zaten çok nadir yapıyor. Genişletmek için tıkla... Hiç kapanma sorunu yaşadınız mı?
W WildArw Hectopat Katılım 5 Temmuz 2023 Mesajlar 1.394 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2023 #12 berkay_zalp01 dedi: Hiç kapanma sorunu yaşadınız mı? Genişletmek için tıkla... PSU ile ilgili kapanma yaşamadım.
berkay_zalp01 dedi: Hiç kapanma sorunu yaşadınız mı? Genişletmek için tıkla... PSU ile ilgili kapanma yaşamadım.
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.773 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2023 #13 WildArw dedi: 2016'dan beri Tauro 600W kullanıyorum bir problemim yok arada sırada fan ses yapıyor oda benim için sorun değil zaten çok nadir yapıyor. Genişletmek için tıkla... 1) Konunun Tauro ile ne alakası var? 2) Farklı model güç kaynaklarını marka bazında kıyaslayamazsın çünkü her PSU farklıdır.
WildArw dedi: 2016'dan beri Tauro 600W kullanıyorum bir problemim yok arada sırada fan ses yapıyor oda benim için sorun değil zaten çok nadir yapıyor. Genişletmek için tıkla... 1) Konunun Tauro ile ne alakası var? 2) Farklı model güç kaynaklarını marka bazında kıyaslayamazsın çünkü her PSU farklıdır.
W WildArw Hectopat Katılım 5 Temmuz 2023 Mesajlar 1.394 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2023 #14 BerkayZ87 dedi: 1) Konunun Tauro ile ne alakası var? 2) Farklı model güç kaynaklarını marka bazında kıyaslayamazsın çünkü her PSU farklıdır. Genişletmek için tıkla... Ben markanın problemli olmadığını söyledim, almak isterse alternatif niteliğinde yazdım. Diğer modelleri kullanmadığım için aynı markanın başka ürünü ile ilgili deneyimimi paylaştım.
BerkayZ87 dedi: 1) Konunun Tauro ile ne alakası var? 2) Farklı model güç kaynaklarını marka bazında kıyaslayamazsın çünkü her PSU farklıdır. Genişletmek için tıkla... Ben markanın problemli olmadığını söyledim, almak isterse alternatif niteliğinde yazdım. Diğer modelleri kullanmadığım için aynı markanın başka ürünü ile ilgili deneyimimi paylaştım.