Xigmatek fanları Aura Sync görmüyor

Qruda

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RAM: Crucial Ballistix Sport lt DDR4 3000MHz CL15 8gbx2
Ekran kartı: ASUS ROG STRIX RTX 2060.
Anakart: ASUS Prime B450M-K
İşlemci: R5 2600
Kasa: Xigmatek lamia
Kasa: Xigmatek lamia.
Fanlar ve kontrolcü: Xigmatek fan Speed Controller XIGMATEK
Anakart: ASUS Prime B450M-K

Fanları ışıklarını bilgisayardan kontrol edemiyorum. Kontrolcüye 4 fan bağlı.

-Kontrolcünün kumadası bozuk üzerindeki tuşlarla çalışıyor Aura Sync ile kontrol edebilir miyim?

-MB Sync kablosu mu almalıyım?

-MB Sync alacaksam anakartıma uygun mu nereye takmam gerekecek?

-Fanları bağladıktan sonra kontrolcüye ARGB işlemci soğutucuyu taksam onu da uygulamadan kontrol edebilir miyim?

Dosya Ekleri

• E5318B15-194E-4C0B-BDF4-BBD7E0560F5E.png
    589,1 KB · Görüntüleme: 55
  • 96E7CAB0-AC2A-475F-A063-DB8B54692CE6.jpeg
    317,2 KB · Görüntüleme: 46
  • 288D7619-1025-4E3E-A534-BAC9910B0B21.png
    160,2 KB · Görüntüleme: 48
Son düzenleyen: Moderatör:
Merabalar kardeşim çözdüm mü nasıl yaptın aldığın fanın içinden kablo çıkmıyor mu

Merabalar kardeşim çözdüm mü nasıl yaptın aldığın fanın içinden kablo çıkmıyor mu

Merhaba hocam kontrol kumandası bozuk değilmiş
yanlış pil kullanıyormuşum kasa fanlarını hala kumandayla kontrol ediyorum ayrıca ARGB işlemci soğutucu aldım kablosunu kasanın arkasındaki kontrolcüde alttaki pine taktım tüm fanlar aynı renk yanmaya başladı. Dediğim gibi aura sync bağlayamadım.

Anakartta neden bağlayandın fan hızı kontrolünü falan nasıl yapıyor sun

Anakartta neden bağlayandın fan hızı kontrolünü falan nasıl yapıyor sun
Hocam anakarta bağladım tabi 2 soket var biri anakarta bağlı biri de rgb için fan hızınıda Al suite3 programından ayarlıyabiliyorum.

Hocam 2 soket yok sadece anakart argb için mb sync bağlantı kablosu var diğer kablo ne oluyor resim var mı ?

hocam bunu yapabildiniz mi? kumanda dan rgb ışıkları değiştirebiliyorum ama aura sync ile sıvı soğutucunun rgb ışıkları değişmiyor. bunu nasıl yapabileceğimi bilen var mı? xigmatek sıvı soğutucu kullanıyorum?

Maalesef aura sync kullanamadım kumandayla kontrol ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…