R Ravebn Hectopat Katılım 16 Temmuz 2019 Mesajlar 274 7 Ağustos 2020 #1 Arkadaşlar Xigmatek Galaxy 2 Pro'nun yanında gelen kontrolcüdeki 3 pin girişleri standart mı? Bu arada incelemek isterseniz kontrolcunun 3 pin girişinin fotoğrafını bırakıyorum Dosya Ekleri Screenshot_2020-08-07-21-17-44-754_com.android.chrome.jpg 265,3 KB · Görüntüleme: 47 Screenshot_2020-08-07-21-17-49-302_com.android.chrome.jpg 196,1 KB · Görüntüleme: 35 Son düzenleme: 7 Ağustos 2020
Arkadaşlar Xigmatek Galaxy 2 Pro'nun yanında gelen kontrolcüdeki 3 pin girişleri standart mı? Bu arada incelemek isterseniz kontrolcunun 3 pin girişinin fotoğrafını bırakıyorum
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.895 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 7 Ağustos 2020 #2 3 Pin ARGB girişi standart olur. Her merak ettiğinizi açmanız gerek yok zaten konu içerisinde cevap yazılıyor.
3 Pin ARGB girişi standart olur. Her merak ettiğinizi açmanız gerek yok zaten konu içerisinde cevap yazılıyor.
R Ravebn Hectopat Katılım 16 Temmuz 2019 Mesajlar 274 7 Ağustos 2020 #3 Sylveon dedi: 3 Pin ARGB girişi standart olur. Her merak ettiğinizi açmanız gerek yok zaten konu içerisinde cevap yazılıyor. Genişletmek için tıkla... Tamamdır. Xigmatek at120 ile dark Tornado argb arasında çok fark var mıdır?
Sylveon dedi: 3 Pin ARGB girişi standart olur. Her merak ettiğinizi açmanız gerek yok zaten konu içerisinde cevap yazılıyor. Genişletmek için tıkla... Tamamdır. Xigmatek at120 ile dark Tornado argb arasında çok fark var mıdır?
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.895 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 7 Ağustos 2020 #4 Dark Tornado pek güçlü değil ama tekli olarak ARGB olarak uygun duruyor.
R Ravebn Hectopat Katılım 16 Temmuz 2019 Mesajlar 274 7 Ağustos 2020 #5 Sylveon dedi: Dark Tornado pek güçlü değil ama tekli olarak ARGB olarak uygun duruyor. Genişletmek için tıkla... Hocam anladım ki bu bütçeye hem ARGB hem de güçlü bir sistem kuramayacağım. O yüzden şunu düşündüm: Sağ tarafa SilverStone PF240 Egzoz fan olarak Cooler Master sickleflow 120 ARGB Alt tarafa 3 tane Arctic P12 Ve de MSI ARGB kontrolcü alacağım İleri de alt taraftaki Arctic P12leri satıp 3 tane daha Cooler Master sickle Flow 120 alacağım. Sizin görüşünüz nedir?
Sylveon dedi: Dark Tornado pek güçlü değil ama tekli olarak ARGB olarak uygun duruyor. Genişletmek için tıkla... Hocam anladım ki bu bütçeye hem ARGB hem de güçlü bir sistem kuramayacağım. O yüzden şunu düşündüm: Sağ tarafa SilverStone PF240 Egzoz fan olarak Cooler Master sickleflow 120 ARGB Alt tarafa 3 tane Arctic P12 Ve de MSI ARGB kontrolcü alacağım İleri de alt taraftaki Arctic P12leri satıp 3 tane daha Cooler Master sickle Flow 120 alacağım. Sizin görüşünüz nedir?
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.895 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 7 Ağustos 2020 #6 Almışken ARGB alın açıkçası zaten diğer parçalar elinizde yok mu? Tornado modeli güçsüz dediğim egzoz olarak pek üzmez diye düşünüyorum. SickleFlow fanlar Arctic P12 modelinden bir tık daha iyi ilk başta onermemin sebebi o yüzden.
Almışken ARGB alın açıkçası zaten diğer parçalar elinizde yok mu? Tornado modeli güçsüz dediğim egzoz olarak pek üzmez diye düşünüyorum. SickleFlow fanlar Arctic P12 modelinden bir tık daha iyi ilk başta onermemin sebebi o yüzden.
R Ravebn Hectopat Katılım 16 Temmuz 2019 Mesajlar 274 7 Ağustos 2020 #7 Sylveon dedi: Almışken ARGB alın açıkçası zaten diğer parçalar elinizde yok mu? Tornado modeli güçsüz dediğim egzoz olarak pek üzmez diye düşünüyorum. SickleFlow fanlar Arctic P12 modelinden bir tık daha iyi ilk başta onermemin sebebi o yüzden. Genişletmek için tıkla... Şu anda elimde sadece kasa var.Hiçbir şekilde ısınma sorunu yaşamak istemiyorum ve fan konusunda tecrübesiz olduğum için fanları aldıktan sonra pişman olmaktan korkuyorum.
Sylveon dedi: Almışken ARGB alın açıkçası zaten diğer parçalar elinizde yok mu? Tornado modeli güçsüz dediğim egzoz olarak pek üzmez diye düşünüyorum. SickleFlow fanlar Arctic P12 modelinden bir tık daha iyi ilk başta onermemin sebebi o yüzden. Genişletmek için tıkla... Şu anda elimde sadece kasa var.Hiçbir şekilde ısınma sorunu yaşamak istemiyorum ve fan konusunda tecrübesiz olduğum için fanları aldıktan sonra pişman olmaktan korkuyorum.