Xigmatek grip LED SW bağlantısı nasıl yapılır?

DirenCan

Hectopat
Selam, noob here :( Vatan Bilgisayar'dan satın aldığım hazır sistemin montajını kendim yaptım. Kitapçıkta anakarttaki f_panel kısmına oturan her kabloyu yerleştirdim fakat led_sw(2pin) boşta kaldı ve bununla ilgili bir ibare görmedim. Kasanın üstünde kendi LED tuşu mevcut, bu kablodan ötürü renkleri değiştiremiyorum sanırım. Nereye yerleştireceğim?
Ayrıca kasanın kutusunun üstünde Rainbow RGB fan kısmı işaretli. Bazı konularda Rainbow RGB'lerde renk konfigürasyonu mevcut olmadığını okumuştum, işin doğrusu nedir acaba?
Kasa Xigmatek grip,
Anakartım ASUS Prime H510M-E
Şimdiden teşekkürler 😊

WhatsApp Image 2022-09-13 at 14.32.54 (2).jpeg

WhatsApp Image 2022-09-13 at 14.32.54 (1).jpeg

WhatsApp Image 2022-09-13 at 14.32.54.jpeg

Bunlar genelde kasadaki kontrolcüye takılır.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Biraz daha ayrinti verebilir misiniz?
RGB kontrolcusu goremedim kasanin icinde.

Biraz daha ayrinti verebilir misiniz?
RGB kontrolcusu goremedim kasanin icinde.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bu videodaki kablolar arasinda LED SW yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
O zaman takmaya gerek yok. Ön panele ait değil.

Kasanın üzerinde LED düğmesi var. Buna takıp deneyin.

Kasanın üzerinde LED düğmesi var. Buna takıp deneyin.
Zaten Led butonundan gelen kablo açıkta kalan kablo. Led SW Kablosu Psu'dan Çıkmıyor.
Recep bey daha önce bu Kasaya sistem topluyor fakat led butonu/bağlantısı ile ilgili bir şeyden bahsetmiyor

Son düzenleme:
Hocam, o zaman kasanın her tarafına bakın. Bir kontrolcü falan olması gerekir. Yoksa da aldığınız yere sorabilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı