PuMaT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Aralık 2017 Mesajlar 4.498 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Türkiye 19 Kasım 2020 #1 Az önce Vatan Bilgisayar'da gezinirken gördüm fiyatına göre özellikleri müthiş. Sizce kaliteli fiyat performans bir PSU olur mu? XIGMATEK HYDRA M 750W 80PLUS BRONZE FULL MODULER GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da XIGMATEK HYDRA M 750W 80PLUS BRONZE FULL MODULER GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com
Az önce Vatan Bilgisayar'da gezinirken gördüm fiyatına göre özellikleri müthiş. Sizce kaliteli fiyat performans bir PSU olur mu? XIGMATEK HYDRA M 750W 80PLUS BRONZE FULL MODULER GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da XIGMATEK HYDRA M 750W 80PLUS BRONZE FULL MODULER GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com
Lux ultisi kullanan kedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ekim 2017 Mesajlar 6.412 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Kasım 2020 #2 Zalman Gigamax yokmuş o güçte ve o fiyatta. İyi bir şeye benziyor.
W WaIter White Decapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ağustos 2020 Mesajlar 7.794 Makaleler 1 Çözümler 6 19 Kasım 2020 #3 Fiyatına göre iyiymiş. Stoklara girerse incelemelere göre satın alabilirim.
T TNTB Kilopat Katılım 13 Haziran 2018 Mesajlar 124 Makaleler 2 20 Kasım 2020 #4 Ben bu modelden aldım, ürün yeni olduğu için inceleme filan yok.Alipta kullanan var mı ?
PuMaT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Aralık 2017 Mesajlar 4.498 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Türkiye 20 Kasım 2020 #5 TNTB dedi: Ben bu modelden aldım, ürün yeni olduğu için inceleme falan yok. Alipta kullanan var mı? Genişletmek için tıkla... Uzun kullanımınızdan sonra inceleme konusu açabilir misiniz?
TNTB dedi: Ben bu modelden aldım, ürün yeni olduğu için inceleme falan yok. Alipta kullanan var mı? Genişletmek için tıkla... Uzun kullanımınızdan sonra inceleme konusu açabilir misiniz?
T TNTB Kilopat Katılım 13 Haziran 2018 Mesajlar 124 Makaleler 2 20 Kasım 2020 #6 PuMaT dedi: Uzun kullanımınızdan sonra inceleme konusu açabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Açarım. Full modüler bu paraya satılıyorsa malzeme kalitesi çok iyi değildir galiba
PuMaT dedi: Uzun kullanımınızdan sonra inceleme konusu açabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Açarım. Full modüler bu paraya satılıyorsa malzeme kalitesi çok iyi değildir galiba
W WaIter White Decapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ağustos 2020 Mesajlar 7.794 Makaleler 1 Çözümler 6 20 Kasım 2020 #7 TNTB dedi: Açarım. Full modüler bu paraya satılıyorsa malzeme kalitesi çok iyi değildir galiba Genişletmek için tıkla... Hocam ben de almayı planlıyorum. Gelince ilk görüşlerinizi paylaşabilirseniz çok makbule geçer. Bütçeme göre özellikleri çok iyi.
TNTB dedi: Açarım. Full modüler bu paraya satılıyorsa malzeme kalitesi çok iyi değildir galiba Genişletmek için tıkla... Hocam ben de almayı planlıyorum. Gelince ilk görüşlerinizi paylaşabilirseniz çok makbule geçer. Bütçeme göre özellikleri çok iyi.
T TNTB Kilopat Katılım 13 Haziran 2018 Mesajlar 124 Makaleler 2 25 Kasım 2020 #8 WaIter White dedi: Hocam ben de almayı planlıyorum. Gelince ilk görüşlerinizi paylaşabilirseniz çok makbule geçer. Bütçeme göre özellikleri çok iyi. Genişletmek için tıkla... Bugün geldi montajı yaptım.Fanı sessiz.Full flat siyah kablo setiyle geliyor.
WaIter White dedi: Hocam ben de almayı planlıyorum. Gelince ilk görüşlerinizi paylaşabilirseniz çok makbule geçer. Bütçeme göre özellikleri çok iyi. Genişletmek için tıkla... Bugün geldi montajı yaptım.Fanı sessiz.Full flat siyah kablo setiyle geliyor.
PuMaT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Aralık 2017 Mesajlar 4.498 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Türkiye 25 Kasım 2020 #9 TNTB dedi: Bugün geldi montajı yaptım. Fanı sessiz. Full flat siyah kablo setiyle geliyor. Genişletmek için tıkla... Uzun kullanım sonuçlarını da paylaşırsanız güzel olur. Bu arada kaliteli duruyor mu?
TNTB dedi: Bugün geldi montajı yaptım. Fanı sessiz. Full flat siyah kablo setiyle geliyor. Genişletmek için tıkla... Uzun kullanım sonuçlarını da paylaşırsanız güzel olur. Bu arada kaliteli duruyor mu?
alkanali Femtopat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2020 #10 TNTB dedi: Bugün geldi montajı yaptım.Fanı sessiz.Full flat siyah kablo setiyle geliyor. Genişletmek için tıkla... Psu bende merak ediyorum. Modüller kabloları ince mi ? Oyunda performansı nedir? Hangi ekran kartı için aldınız? kısaca bilgilendirir misiniz?
TNTB dedi: Bugün geldi montajı yaptım.Fanı sessiz.Full flat siyah kablo setiyle geliyor. Genişletmek için tıkla... Psu bende merak ediyorum. Modüller kabloları ince mi ? Oyunda performansı nedir? Hangi ekran kartı için aldınız? kısaca bilgilendirir misiniz?