ygzq13 Centipat Katılım 18 Nisan 2020 Mesajlar 202 17 Eylül 2020 #1 Arkadaşlar 2 kasayı almayacağım, merak ettiğimden soruyorum. Fiyat sıkıntısı yok.
Ribozom Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2018 Mesajlar 7.560 Makaleler 1 Çözümler 38 17 Eylül 2020 #2 Lamiya daha hoş geldi bana. Istanbul kasası hep çirkin gelmiştir.
ygzq13 Centipat Katılım 18 Nisan 2020 Mesajlar 202 17 Eylül 2020 #3 Ribozom dedi: Lamiya daha hoş geldi bana. İstanbul kasası hep çirkin gelmiştir. Genişletmek için tıkla... Hava akışı önemli bence ama ben görüntü olarak İstanbul'u beğendim. Sizce hava akışı olarak hangisi.
Ribozom dedi: Lamiya daha hoş geldi bana. İstanbul kasası hep çirkin gelmiştir. Genişletmek için tıkla... Hava akışı önemli bence ama ben görüntü olarak İstanbul'u beğendim. Sizce hava akışı olarak hangisi.
A AKINLASINN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ekim 2017 Mesajlar 1.186 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2020 #4 Beast modeline de bakın hocam. Ben aldım çok beğendim.
ygzq13 Centipat Katılım 18 Nisan 2020 Mesajlar 202 17 Eylül 2020 #5 AKINLASINN dedi: Beast modeline de bakın hocam. Ben aldım çok beğendim. Genişletmek için tıkla... Kanka almayacağım hangisi iyi diyorum.
AKINLASINN dedi: Beast modeline de bakın hocam. Ben aldım çok beğendim. Genişletmek için tıkla... Kanka almayacağım hangisi iyi diyorum.
55superx Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 13.950 Makaleler 2 Çözümler 77 17 Eylül 2020 #6 ygzq13 dedi: Arkadaşlar 2 kasayı almayacağım, merak ettiğimden soruyorum. Fiyat sıkıntısı yok. Genişletmek için tıkla... Hava akışı olarak ikisi de kötü sayılır. Görünüş olarak ise bence İstanbul
ygzq13 dedi: Arkadaşlar 2 kasayı almayacağım, merak ettiğimden soruyorum. Fiyat sıkıntısı yok. Genişletmek için tıkla... Hava akışı olarak ikisi de kötü sayılır. Görünüş olarak ise bence İstanbul
ygzq13 Centipat Katılım 18 Nisan 2020 Mesajlar 202 17 Eylül 2020 #7 55superx dedi: Hava akışı olarak ikisi de kötü sayılır. Görünüş olarak ise bence İstanbul Genişletmek için tıkla... Yok be kanka bence ikisi de aynı. Yani normal bir hava akışı var yani PC'ye zarar vermez. Çok kötü değil çok iyi de değil. O kadar yanlarda boşluk var bence ikisi de alınabilir. Bende İstanbul var memnunum. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Eylül 2020
55superx dedi: Hava akışı olarak ikisi de kötü sayılır. Görünüş olarak ise bence İstanbul Genişletmek için tıkla... Yok be kanka bence ikisi de aynı. Yani normal bir hava akışı var yani PC'ye zarar vermez. Çok kötü değil çok iyi de değil. O kadar yanlarda boşluk var bence ikisi de alınabilir. Bende İstanbul var memnunum.