Xigmatek kasa alınır mı?

alpr.ysr

Centipat
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar linkteki kasayı marketten alacağım alınır mı veya MediaMarkt'tan yeni kasa önerebilir misiniz?
İşlemci: AMD Ryzen 5 3600.
Anakart: B450M A Pro Max.
RAM: XPG 16 GB 3000MHz.
Ekran kartı: Zotac GTX 1650AMP Core.
Hocam sakın bulaşmayın. Ben kullandım ve pişman oldum. Fan'ın ışıkları kafasına göre yanıyor. Bir ışık gidiyor bir renk değişiyor her dakika farklı renklere dönüyor. Bazenleri fanların dönmediği bile oluyordu. Önerim o fiyata daha iyi bir kasa almanız. Bu arada aynı modele sahibim.

O kadar vermeyi göze aldıktan sonra bunlardan birisini al bari. Mediamarkt tek seçeneğin diye düşünüyorum. Güç kaynaklı arıyorsan sıkıntı ama, oradaki kasaların hepsi birbirinden çöp.

Hocam sakın bulaşmayın. Ben kullandım ve pişman oldum. Fan'ın ışıkları kafasına göre yanıyor. Bir ışık gidiyor bir renk değişiyor her dakika farklı renklere dönüyor. Bazenleri fanların dönmediği bile oluyordu. Önerim o fiyata daha iyi bir kasa almanız. Bu arada aynı modele sahibim.
Ne alaka? Bende kullanıyorum. Size bozuk mal vermişler 🤣🤣.

Hocam cihaz diyelim ki arızalı olmadı. Malzeme kalitesi çok kötü. Bilgisayarın kasasına dokunduğumda çatırdıyor resmen. Zaten böyle bir marka ve böyle bir malzeme kalitesine 1100 TL vermek çok saçma.
1 yıla yakın oluyor. Hiç böyle bir şey görmedim kasamda maşallah taş gibi.

O kadar vermeyi göze aldıktan sonra bunlardan birisini al bari. MediaMarkt tek seçeneğin diye düşünüyorum. Güç kaynaklı arıyorsan sıkıntı ama, oradaki kasaların hepsi birbirinden çöp.

Hocam artı PSU'ya verebilecek para yok.
Hocam bende frisby kasa vardı psu yandı onu gönderdim değişim kararı gelince takas için mediamarkttan kasa baktım ama öneriniz için teşekkür ederim.

Xigmatek yıllardır baş ağrımın nedeni.daha bugün aldım kasayı traktör sesi çıkarıyor.Yok bide pervanesi hızlı dönse oda yok :) malesef 3 pinli fanlarıda.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı