Leonardooo Hectopat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 412 Çözümler 1 12 Mayıs 2023 #1 Kasamın RGB kumandası kırıldı Xigmatek marka. Bunu nereden temin edebilirim?
Ardablm Hectopat Katılım 28 Ekim 2021 Mesajlar 2.422 Makaleler 2 Çözümler 4 Yer Ev Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2023 #2 Yeni bir kumandalı RGB kontrolcü alabilirsiniz ya da kasanın kapağını açıp kontrolcünün tuşundan kontrol edebilirsiniz.
Yeni bir kumandalı RGB kontrolcü alabilirsiniz ya da kasanın kapağını açıp kontrolcünün tuşundan kontrol edebilirsiniz.
Leonardooo Hectopat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 412 Çözümler 1 12 Mayıs 2023 #3 Ardablm dedi: Yeni bir kumandalı RGB kontrolcü alabilirsiniz ya da kasanın kapağını açıp kontrolcünün tuşundan kontrol edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Distribütör'e yazdım cevap bekliyorum. Müşteri hizmetleri yedek parça vs. birşeyler demişti. Umarım olumlu dönüş alırım.
Ardablm dedi: Yeni bir kumandalı RGB kontrolcü alabilirsiniz ya da kasanın kapağını açıp kontrolcünün tuşundan kontrol edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Distribütör'e yazdım cevap bekliyorum. Müşteri hizmetleri yedek parça vs. birşeyler demişti. Umarım olumlu dönüş alırım.