Xigmatek kasa ve PSU'lar alınır mı?

Kendim Xigmatex'in 600W'lık PSU'sunu ve hawthorn adlı kasasını kullanıyorum. Bu güne kadar 50-60 kez elektrik gitmiştir buna rağmen hiçbir sıkıntı yaratmadı. Genel olarak 12V beslemesi de yeterli. Yani PSU konusunda bir sorun yok ama kasa konusunda önü mesh ise ve kablo gizleme yerleri yeterli ise ki bütün kasalar neredeyse standart alınabilir neden alınmasın.

Hocam kötü bir marka değil. Inca, Everest, Hadron gibi markalarla kıyaslanamaz. Rahat olun.

Kafamı çok kurcalayan soru bu benim. Almış olduğum kasa leco Plus ama biri iyi diyor biri kötü diyor, kafam karışıyor. Sadece bilenler yazsın yoksa iyice kafam karışacak.
Bazı ürünleri kötü, bazı ürünleri güzel. Her markada olduğu gibi.

Paranız 400TL civarındaysa bunu alın tier b

Paranız 600TL civarıysa bunu alın tier b Sama ürünüdür Everest sadece etiketi basar vivo24K ile aynı platform bu model iyidir diğer Everest ürünlerini önermiyorum şu anda.

Paranız 700TL civarıysa bunu alın tier b+ herkes memnun çok iyi iş çıkarıyor kendini ispat etti Chieftech Polaris ile aynı yapıyı kullanır.

Son düzenleme:
Kafamı çok kurcalayan soru bu benim. Almış olduğum kasa leco Plus ama biri iyi diyor biri kötü diyor, kafam karışıyor. Sadece bilenler yazsın yoksa iyice kafam karışacak.
PSU'lar fazla ısınma yapıyor diye biliyorum yani sistemde çok ısınan parçaya ihtiyaç yok. Farklı alternatifler olabilir onlara yönelebilirsiniz. High Power, FSP gibi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı