Çözüldü Xigmatek Leco Plus iyi mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
2
Kasam Xigmatek Leco Plus. Sistemim AMD Ryzen 5 2600, Rx 580 8gb, MSI B450-M2 16GB RAM GSKILL, Toshiba 500GB SSD. PSU kasanın PSU'su. Ben bu sitede Xigmatek öneren görmedim iyi marka mı sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kasa güzel, ancak içindeki güç kaynağı için güzel bir şey söyleyemeyeceğim. Xigmatek kasalar iyi olabilir ancak PSU'ları yüzünden insanların sistemleri yandı. Eğer bütçeniz var ise değiştirmeniz taraftarıyım. Bildiğim kadarıyla içinde X-Power 650W kullanılıyor ve 12V kanalından hiç iç açıcı bir değeri yok. 80+ sertifikasının da yalan olduğunu düşünüyorum.

X-Calibre olsa yine iyi X-Power var bunlarda.
Evet şimdi baktım ve X-Power var imiş. Xigmatek firmasına hiç güvenmiyorum, zira Segment Bilgisayar bünyesinden geliyor ve etiket basılıp satıldığını düşünüyorum. Şahsen Xigmatek'in PSU'larına sistem emanet etmezdim..

Değiştireceğimi sanmıyorum. Babamla alırken emin misin diye sorduğunda "Evet" cevabını vermiştim. Galiba değiştiremem.

Değiştireceğimi sanmıyorum. Babamla alırken emin misin diye sorduğunda "Evet" cevabını vermiştim. Galiba değiştiremem.
Umarım sorun yaşamazsınız. İçindeki güç kaynağı Rampage ile aynı desem yanılmış olmam. Eğer fırsatınız olursa kurtulmaya bakın.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…