282742 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ekim 2019 Mesajlar 3.690 Makaleler 2 Çözümler 18 26 Nisan 2020 #1 Ben önündeki cam kısmını kasanın içinde gelen tel parça ile değişmek istiyorum. Detaylı olarak nasıl yapıldığını anlatır mısınız?
Ben önündeki cam kısmını kasanın içinde gelen tel parça ile değişmek istiyorum. Detaylı olarak nasıl yapıldığını anlatır mısınız?
LayThese Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2016 Mesajlar 2.338 Çözümler 29 26 Nisan 2020 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 3. dakikadan itibaren bakarsanız anlayabilirsiniz sanırım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 3. dakikadan itibaren bakarsanız anlayabilirsiniz sanırım.
282742 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ekim 2019 Mesajlar 3.690 Makaleler 2 Çözümler 18 26 Nisan 2020 #3 Bu Lamiya yanlız. Benimki Leco Plus. Denedim ama çıkmadı.
LayThese Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2016 Mesajlar 2.338 Çözümler 29 26 Nisan 2020 #4 Aynı şekilde ön panelin altından tutarak söküyorsunuz ve aynı şekilde geri takıyorsunuz Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Aynı şekilde ön panelin altından tutarak söküyorsunuz ve aynı şekilde geri takıyorsunuz Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
282742 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ekim 2019 Mesajlar 3.690 Makaleler 2 Çözümler 18 26 Nisan 2020 #5 Ben sadece cam kısmın çıkıp geri takılmasını istiyorum. Öyle olamaz mı?
LayThese Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2016 Mesajlar 2.338 Çözümler 29 26 Nisan 2020 #6 İstediğinizle ilgili görsel bir kaynak aradım ama bulamadım. Ön panelin sağ ve solunda bulunan kanatlardan çıkarmayı deneyebilirsiniz.
İstediğinizle ilgili görsel bir kaynak aradım ama bulamadım. Ön panelin sağ ve solunda bulunan kanatlardan çıkarmayı deneyebilirsiniz.
282742 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ekim 2019 Mesajlar 3.690 Makaleler 2 Çözümler 18 26 Nisan 2020 #7 LayThese dedi: İstediğinizle ilgili görsel bir kaynak aradım ama bulamadım. Ön panelin sağ ve solunda bulunan kanatlardan çıkarmayı deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam çok denedim ama çıkmadı.
LayThese dedi: İstediğinizle ilgili görsel bir kaynak aradım ama bulamadım. Ön panelin sağ ve solunda bulunan kanatlardan çıkarmayı deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam çok denedim ama çıkmadı.
Ahmet_Caliskan Zeptopat Katılım 26 Aralık 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2021 #8 Merhaba hocam dediğiniz yer mıknatıslı mesh panelin bittiği herhangi bir yerden plastik bir şeyle kastırarak çıkarabilirsiniz plastikten kastım tornavida gibi şeyler zarar verebilir.
Merhaba hocam dediğiniz yer mıknatıslı mesh panelin bittiği herhangi bir yerden plastik bir şeyle kastırarak çıkarabilirsiniz plastikten kastım tornavida gibi şeyler zarar verebilir.
282742 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ekim 2019 Mesajlar 3.690 Makaleler 2 Çözümler 18 26 Aralık 2021 #9 Hocam onu çıkaralı çok oldu.