Satılık Xigmatek Liquid Killer x360 | 360mm AIO | Kutulu & Temiz

Fiyat hakkında yorum yapılabilir
  1. Evet
Makaleler
4
Daha fazla  
Sistem yükseltmesi nedeniyle satılıktır. Sadece 1 yıl kullanılmıştır ve sıfıra yakın kondisyondadır. Yüksek performanslı sistemleriniz için gönül rahatlığıyla kullanabileceğiniz, tam uyumlu bir 360mm sıvı soğutmadır.

Neden Bu Soğutucuyu Almalısınız?
Kullanım Süresi: Sadece 1 yıl kullanılmıştır. Pompa ve fanlar ilk günkü gibi sessiz ve sorunsuz çalışmaktadır.

İşlemci Uyumluluğu: AMD AM5 (Ryzen 7000 serisi, Ryzen 7 7800X3D dahil) ve tüm Intel/AMD soketlerine tam uyumludur. Gerekli tüm aparatları eksiksizdir.

Kanıtlanmış Soğutma Gücü: Ürün, overclock ayarlı (PBO ve Curve Optimizer) Ryzen 7 7800X3D işlemcimi 4 saatlik yoğun Valorant oyununda maksimum 72.6 derece ve ortalama 63.7 derece gibi mükemmel derecelerde tutmuştur. (Termal verimliliği kanıtlanmıştır.)

Estetik ve Kontrol: Adreslenebilir RGB (ARGB) fanlar ve pompa başlığı, kasanıza mükemmel bir görünüm katar. Kutu içeriğindeki kumanda ile renk ve animasyon modlarını kolayca kontrol edebilirsiniz.

Ürün Özellikleri
Model
: Xigmatek Liquid Killer X 360 ARGB
Radyatör Boyutu: 360mm
Kullanım: 1 Yıl
Kutu/Aksesuarlar: Orijinal Kutusu ve Tüm Aparatları Mevcuttur.

Notlar:
Satış nedeni, 420mm radyatörlü daha büyük bir modele geçiş yapmaktır, ürünün performansında veya çalışmasında herhangi bir sorun yoktur. Ciddi alıcılar için makul ölçüde pazarlık payı vardır.

Ürünün Kutusu

Ürünün Kasa İçerisinde ki Fotoğrafı

Ürünün Kumandası

Fiyat: 3000 TL
Adres: İstanbul / Beylikdüzü
Ödeme: Nakit

Ürün Elden Teslim Edilecektir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tekirdağdayım hafta sonu İstanbul'a gelme ihtimalim var geleceğim kesinleşirse almayı düşünüyorum 2500TL olur mu?

Tekirdağdayım hafta sonu İstanbul'a gelme ihtimalim var geleceğim kesinleşirse almayı düşünüyorum 2500TL olur mu?
Merhabalar hocam, yeni alacağım ürünü alamadım maalesef. O yüzden şu an satamıyorum. Kasım ayıda yaklaşınca indirim bekleyeyim dedim. Satın aldığımda size de bilgisini veririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…