Xigmatek Overtake vs Spec Delta RGB vs MSI MAG Forge 100M + 600W PSU

SweetMuffins

Femtopat
Merhaba arkadaşlar. Sizden bir konuda yardım istemekteyim. Şu anda halihazırda Rampage cobra Gaming 600W kasasını kullanıyorum. Fakat sistemimin hava akımı sorunu olduğundan ötürü kasa ve PSU'yu değiştirme kararı aldım. Fakat bir tane tanıdıktan yardım istedim ve bana PSU'mun yeterli olduğunu, sadece kasayı Xigmatek'in ovartake 6x120mm Gaming kasası ile değiştirmemin bir problem olmayacağını söyledi. Sizlerden yardım almak istedim. Bir arkadaşım MSI Mag Force 100M ile High-Power'in 600W PSU'sunu veya Corsair Spec 650W PSU'lu kasayı almam gerektiğini söyledi. Sizlerin de düşüncesini almak istedim. Kullandığım ekran kartı GTX 1660 Ti Gaming X GDDR6.
İşlemcim Ryzen 5 3600 ( stok fan ). Belki ileri zamanlarda işlemcimin soğutmasını değiştirebilirim bu ayrı konu. Ama şu anda bu kasa ve PSU mevzusu çok kafamı karıştırıyor.
Yukarıda belirtmiş olduğum ürünlerin bağlantılarını aşağıya ekliyorum.

Xigmatek ovartake 6x120mm = XIGMATEK OVARTAKE 6x120mm FAN + RAINBOW LED BAR USB3.0 GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

Şu anki kasam = EVEREST RAMPAGE COBRA GAMING 600W SİYAH USB 3.0 MidT ATX KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

Corsair Spec + PSU kasa = CORSAIR CARBIDE SERİSİ SPEC-DELTA 650W 80PLUS RGB FANLI MidT ATX SİYAH KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

MSI Mag Force 100M = MSI MAG FORGE 100M Tempered Glass RGB USB 3.2 Mid Tower Kasa | ITOPYA

High Power 600W PSU ( Mag Force kasası ile birlikte olan ) = HIGH POWER HPE-600BR-A12S 600W 85+ BR 12cm FANLI POWER SUPPLY ECO | En Ucuzu Akakçe

Arkadaşlar belirttiğim ürünler haricinde bir tavsiyeniz varsa yazarsanız çok sevinirim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı