Xigmatek Pantheon Black Edition nasıldır?

mates71

Hectopat
Nasil bir kasadir arkadaslar? Msi GTX1070 sigar mi ve Msi H81M Pro VD anakart icin uyumlu mu ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yakın zamanda ben de bir tane edindim bu kasadan. Kısaca bahsedeyim.

İlk olarak, geniş bir kasa. 300 mm'ye kadar ekran kartı sığacaktır. O anakartı bilmiyorum nasaıl olur , uyar mı. İçi oldukça geniş. Ben asus h110m-d anakart ile kullanıyorum . Atx anakartları destekliyor. Kutu içeriğinde fazlasıyla vidalar ve plastik kelepçe gibi aparatlar çıkıyor. Alt kısımda ssd ve hdd konumlandırabilmek için kullanışlı gözler mevcut. Bu çok güzel bir özellği bence. Ve kasayı sökmeden ön panelden hdd/sdd kısmına ulaşabiliyorsun. Ayrıca kabloları gizlemek için bir bölüm de mevcut.

Yanında 3 adet monte edilmiş fan ile geliyor. Arkada 140 mm led fan, hdd/sdd kısmının yanında ise 2 tane 120 mm led fan var. Eğer istersen ızgaralı ve toz filtreli olan üst kısma da 170 mm fan monte edebilirsin. Zemin yani alt kısmında ise de fan montaj yeri mevcut. Ayrıca sıvı soğutmayı da destekliyor. Sıvı soğutma için alan ve çıkışlar mevcut. Kasa üstünde ön kısımda 2 adet fan hız kontrolü kısmı var. Bir tanesi 3 ve diğeri 3 fan olmak üzere 6 fan kontrol edilebiliyor (3+3). Soğutma için yapılan modifikasyonlara oldukça elverişli. Ayrıca led fanını kontrol etmek için bir düğme de mevcut.

Kasanın üst ön kısmında kulaklık ve microfon çıkışları mevcut. Ayrıca bir adet usb 3.0 çıkışı (anakarta bağlamak için aparat lazım) 2 adet usb 2.0 çıkışı ve e-sata çıkışı mevcut. Güç kaynağı da yanında geldi 600 w ve ısınamdan sessiz bir şekilde çalışıyor.

Ben 287 liraya aldım. Bence f/p olarak güzel, kaliteli ve yüksek bütçeli kasalara kıyasla oldukça tatmin edici bir ürün. Tabi ki o kasalar daha iyi (500 civarı ve üstü) ama düşük bütçe ile alınabilecek ve mutlu edebilecek geniş, ferah bir kasa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…