Arkadaşlar linkteki kasayı kullanıyorum 140 MM bir sıvı soğutucu takılabilir mi? Vatan Bilgisayar'dan sıvı soğutucu ne önerirsiniz bu kasa için? İşlemcim Ryzen 2700x, GPU GTX 1080.
280mm sıvı soğutma takılabilirken 140 neden takılamıyor? @metehanibis99 140mm takılabilir. Zaten arkadaşın attığı görüntüde 2x140mm fan takılabileceği yazmış.
280mm sıvı soğutma takılabilirken 140 neden takılamıyor? @metehanibis99 140mm takılabilir. Zaten arkadaşın attığı görüntüde 2x140mm fan takılabileceği yazmış.
Dostum 280mm diye belirtseydin ona göre cevap yazardım. 140mm diyince arka egzoz çıkışı geliyor insanın aklına. Üst tarafa rahatlıkla takılabilir tabiki. Bu güzel sistemede güzel bir soğutucu yakışır. CORSAIR HYDRO SERİSİ™ H110i SIVI SOĞUTMA SİSTEMİ
Dostum 280mm diye belirtseydin ona göre cevap yazardım. 140mm diyince arka egzoz çıkışı geliyor insanın aklına. Üst tarafa rahatlıkla takılabilir tabiki. Bu güzel sistemede güzel bir soğutucu yakışır.
Dostum 280mm diye belirtseydin ona göre cevap yazardım. 140mm diyince arka egzoz çıkışı geliyor insanın aklına. Üst tarafa rahatlıkla takılabilir tabiki. Bu güzel sistemede güzel bir soğutucu yakışır.