MrHuston Decapat Katılım 13 Şubat 2022 Mesajlar 114 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri I3 1005g1 INTEL UHD GRAPHICS SAMSUNG 3200Mhz 4 Gb Ram Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2024 #1 XIGMATEK LUX G 4x120mm ARGB FANLI 750W TEMPER CAMLI MidT ATX GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da XIGMATEK LUX G 4x120mm ARGB FANLI 750W TEMPER CAMLI MidT ATX GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Bu kasa ve PSU hazır sistemde geliyor. İyi bir PSU ve kasa mı? Alınır mı?
XIGMATEK LUX G 4x120mm ARGB FANLI 750W TEMPER CAMLI MidT ATX GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da XIGMATEK LUX G 4x120mm ARGB FANLI 750W TEMPER CAMLI MidT ATX GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Bu kasa ve PSU hazır sistemde geliyor. İyi bir PSU ve kasa mı? Alınır mı?
G gamekinq Megapat Katılım 28 Temmuz 2016 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2024 #2 4. yılıma giriyorum xigmatek kasa ve psu kombosu ile. 1 gün bana mısın demedi hocam sorun yaşamadım hiç, ama bu model hakkında bilgim yok.
4. yılıma giriyorum xigmatek kasa ve psu kombosu ile. 1 gün bana mısın demedi hocam sorun yaşamadım hiç, ama bu model hakkında bilgim yok.
MrHuston Decapat Katılım 13 Şubat 2022 Mesajlar 114 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri I3 1005g1 INTEL UHD GRAPHICS SAMSUNG 3200Mhz 4 Gb Ram Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2024 #3 gamekinq dedi: 4. yılıma giriyorum Xigmatek kasa ve PSU kombosu ile. 1 gün bana mısın demedi hocam sorun yaşamadım hiç, ama bu model hakkında bilgim yok. Genişletmek için tıkla... Bana da öyle geldi. Değeri bilinmeyen bir PSU gibi. Ama belki kronik sorunu vardır diye buraya da yazdım.
gamekinq dedi: 4. yılıma giriyorum Xigmatek kasa ve PSU kombosu ile. 1 gün bana mısın demedi hocam sorun yaşamadım hiç, ama bu model hakkında bilgim yok. Genişletmek için tıkla... Bana da öyle geldi. Değeri bilinmeyen bir PSU gibi. Ama belki kronik sorunu vardır diye buraya da yazdım.