Xigmatek PSU iyi midir?

Seni hatırladım, Vatan'dan alman zorunluydu, 15K TL tutacak bilgisayarın içinde onu kullanmanı tavsiye etmem, ben 13-14 tutacak sistemin içinde 1300 TL'lik bir PSU bulundurmayı planlıyorum, biraz da takıntılıyım tabii:

Kasa konusunda kendini duyurmuş bir markadır. Hava sirkülasyonu konusunda ustalaşmıştır. Kasalarının çoğunda bulunan X-Power isimli PSU'lar sorunsuz ve bence gayet alınabilir. Xigmatek'in kendi ürettiği PSU'yu düşünemiyorum bile. Kısaca alınır.

Hocam şahsen ben olsam 15K'lık PC'ye en az 1000TL'lik bir PSU alırdım. Sistemi hiç riske atmazdım.
COOLER MASTER MWE 80PLUS 700W 2xEPS, AKTİF PFC 120MM FANLI GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Bu iyi midir
COOLER MASTER MWE 80PLUS 700W 2xEPS, AKTİF PFC 120MM FANLI GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Bu iyi midir

Dosya Ekleri

• 382298E4-926E-4581-A2CE-F5E62B0AEAA0.png
    192,5 KB · Görüntüleme: 59
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…