Selam arkadaşlar, kendime PSU almak için 800-850TL civarı bir para biriktirdim, arkadaşım daha önce kullandığı Rampage 600W 80+ PSU sunu önerdi herhangi bir sıkıntısı yok dedi ama foruma girip baktığım zaman Rampage alacağıma Xigmatek alırım daha güvenilir olur demişler, sizce hangisini alayım veya sizin önerebileceğiniz 800-850TL bandında daha iyi PSU'lar var mı?
Selam arkadaşlar, kendime PSU almak için 800-850TL civarı bir para biriktirdim, arkadaşım daha önce kullandığı Rampage 600W 80+ PSU sunu önerdi herhangi bir sıkıntısı yok dedi ama foruma girip baktığım zaman Rampage alacağıma Xigmatek alırım daha güvenilir olur demişler, sizce hangisini alayım veya sizin önerebileceğiniz 800-850TL bandında daha iyi PSU'lar var mı?
En ucuz Aerocool VX Plus AE-VXP600 600 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Aerocool VX Plus AE-VXP600 600 W Power Supply özelliklerini incele, 1.349,06 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Az daha koyup bunu almanızı öneririm. İkisinden de iyidir. Rampage'i direkt eleyin.
Xigmatek üst düzey bir marka olmasa da, kötü bir marka değildir, 8 yıl tauro 500 PSU kullandım hala çalışıyor, 2 yıldır X-Power kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım.