O güc kaynağından da buna geçmessin. Geçecekse Hydro G 750W gibi bir PSU'ya geçmeli. Attığın PSU ile bir zaten kullandığı PSU ayrıca Xigmatek markasını 6 yıl kullandım ve 1 ay önce sattım alan kişi de sorunsuz kullanıyor.Değiştirmeni ve akım korumalı priz almanı tavsiye ederim. Elektrik kesintileri çok sık yaşanıyorsa, bu PSU'ya zarar vermiş olabilir. 350 TL için sistemi riske atmanızı önermiyorum, her ne kadar şu anda durumunuz müsait olmasada.
FSP FSP600-60AHBC 600W 80+ PFC Aktif Power Supply Fiyatı fazlasıyla işini görecektir. 350 TL'den fazla vermene gerek yok.
3 sene XİGMATEK PSU kullandım. Birkaç ay önce sistemimi sattım. XİGMATEK öyle dandik bir marka değil. Her markanın sorunlu PSU'ları oluyor. İçiniz rahat değilse değiştirirsiniz orası ayrı.
Değiştirmeni ve akım korumalı priz almanı tavsiye ederim. Elektrik kesintileri çok sık yaşanıyorsa, bu PSU'ya zarar vermiş olabilir. 350 TL için sistemi riske atmanızı önermiyorum, her ne kadar şu anda durumunuz müsait olmasada.
FSP FSP600-60AHBC 600W 80+ PFC Aktif Power Supply Fiyatı fazlasıyla işini görecektir. 350 TL'den fazla vermene gerek yok.
O güc kaynağından da buna geçmessin. Geçecekse Hydro G 750W gibi bir PSU'ya geçmeli. Attığın PSU ile bir zaten kullandığı PSU ayrıca Xigmatek markasını 6 yıl kullandım ve 1 ay önce sattım alan kişi de sorunsuz kullanıyor.
@Silinen üye ben zaten Xigmatek kötü bir markadır demedim, sürekli elektrik kesintisinden dolayı zarar görmüş olabileceğini düşünüyorum. İmzamda ki PSU 7/24 açık. Reset olayı yaşamadım daha. Ryzen 5 2600 ve RTX 2060 için önerdiğim PSU yeterli olacaktır, bütçesi olmadığı için abartmak istemedim. Zaten bütçesi olsa iki arada kalmaz, direkt değiştirir.
@Silinen üye dostum oyunlarda bir problem yaşamıyorsan, anlık takılmalar olmuyorsa gittiği yere kadar kullan. En kötü senaryo kendini bozar, bileşenleri korur. Bütçe yokken şunu al bunu al demek benimde hoşuma giden bir şey değil, seni anlayabiliyorum.