Xigmatek sirocon 3 ön panel açma

Yiğitrrr

Hectopat
Daha fazla  
Nasıl açılır arkadaşlar bir yer göremedim. Açabilen var mı diye konuları bakayım desim çözülmüş konu da yok bilen var mı?

Panelin altında kavrama kısmı yok mu? 2'ye göre ayakları öne doğru uzun tasarlanmış ama üstünde illaki ufak bir tutma noktası olması lazım.

Altında boşluğumu diyorsunuz anlamadım.
Panelin altında kavrama kısmı yok mu? 2'ye göre ayakları öne doğru uzun tasarlanmış ama üstünde illaki ufak bir tutma noktası olması lazım.

Tırtıklı bir bölme var ön alttaki yerde.

Son düzenleme:
Genelde kasaların ön tarafı alttan çekerek açılır. İnce bir boşluk varsa oradan tutup çok zorlamadan çekmen gerekiyor. İlk defa açıldığı için hemen çıkmayabilir ama bildiğim başka alternatifi yok.

Tam altındami yoksa ön tarafta alttamı.

Alttan yani panelin bittiği yerden tutup çekmen gerekiyor. Örnek olarak görselde işaretlediğim yere bakabilirsin.

Eki Görüntüle 1290079

Benim kasanın modelinden atar mısın tam anlamadım.
Alttan yani panelin bittiği yerden tutup çekmen gerekiyor. Örnek olarak görselde işaretlediğim yere bakabilirsin.

Eki Görüntüle 1290079

Aşağımı çekmem gerekiyor yukarıma yoksa öne doğru yana kasanın dışına doğru mu?

Eki Görüntüle 1290079

Aşağımı çekmem gerekiyor yukarıma yoksa öne doğru yana kasanın dışına doğru mu?

Son düzenleme:

Deneyeceğim teşekkürler.

Dostum orada cam falan yok cama yetişmiyor elim fanlardan direk o sert yerimi ittireceğim kendime.
@STR4NGE dostum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…