Yiğitrrr Hectopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 788 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2022 #11 STR4NGE dedi: 3. fotoğrafta arkadaşın tuttuğu yerden kendine doğru çekmen lazım. Xigmatek sircon 3 kasa ön panel açma Nasıl açılır burası? En altta elimin gireceği boşluk var bu arada. www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Hocam sadece 1 yeri hareket ediyor diğer tarafı oynamıyor bile acaba o tarafı açmamız falan mı lazım bilgin var mı?
STR4NGE dedi: 3. fotoğrafta arkadaşın tuttuğu yerden kendine doğru çekmen lazım. Xigmatek sircon 3 kasa ön panel açma Nasıl açılır burası? En altta elimin gireceği boşluk var bu arada. www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Hocam sadece 1 yeri hareket ediyor diğer tarafı oynamıyor bile acaba o tarafı açmamız falan mı lazım bilgin var mı?
STR4NGE Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Şubat 2020 Mesajlar 3.288 Çözümler 18 Yer Tekirdağ | (Sarıyer) 2 Şubat 2022 #12 Yiğitrrr dedi: Hocam sadece 1 yeri hareket ediyor diğer tarafı oynamıyor bile acaba o tarafı açmamız falan mı lazım bilgin var mı? Genişletmek için tıkla... Belki vida bağlantısı olabilir, kasa elimde olmadığı için bir şey diyemiyorum.
Yiğitrrr dedi: Hocam sadece 1 yeri hareket ediyor diğer tarafı oynamıyor bile acaba o tarafı açmamız falan mı lazım bilgin var mı? Genişletmek için tıkla... Belki vida bağlantısı olabilir, kasa elimde olmadığı için bir şey diyemiyorum.
Yiğitrrr Hectopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 788 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2022 #13 STR4NGE dedi: Belki vida bağlantısı olabilir, kasa elimde olmadığı için bir şey diyemiyorum. Genişletmek için tıkla... Nereden bulabilirim nasıl açıldığını?
STR4NGE dedi: Belki vida bağlantısı olabilir, kasa elimde olmadığı için bir şey diyemiyorum. Genişletmek için tıkla... Nereden bulabilirim nasıl açıldığını?
STR4NGE Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Şubat 2020 Mesajlar 3.288 Çözümler 18 Yer Tekirdağ | (Sarıyer) 3 Şubat 2022 #14 Yaygın bir kasa olmadığı için yazan olmadı. Ben biraz araştırdım ama kaynak bulamadım. Çevrende bilgisayarcı varsa götürüp sorabilirsin.
Yaygın bir kasa olmadığı için yazan olmadı. Ben biraz araştırdım ama kaynak bulamadım. Çevrende bilgisayarcı varsa götürüp sorabilirsin.
Yiğitrrr Hectopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 788 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2022 #15 STR4NGE dedi: Yaygın bir kasa olmadığı için yazan olmadı. Ben biraz araştırdım ama kaynak bulamadım. Çevrende bilgisayarcı varsa götürüp sorabilirsin. Genişletmek için tıkla... Kullanım klavuzunda falan yazıyor mudur?
STR4NGE dedi: Yaygın bir kasa olmadığı için yazan olmadı. Ben biraz araştırdım ama kaynak bulamadım. Çevrende bilgisayarcı varsa götürüp sorabilirsin. Genişletmek için tıkla... Kullanım klavuzunda falan yazıyor mudur?
STR4NGE Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Şubat 2020 Mesajlar 3.288 Çözümler 18 Yer Tekirdağ | (Sarıyer) 3 Şubat 2022 #16 Benim kasanın yazıyordu ama bazılarında olmayabiliyor. Eğer atmadıysan bakmanda fayda var. Nasıl açıldığı yazıyorsa geri dönüş yapmayı unutma.
Benim kasanın yazıyordu ama bazılarında olmayabiliyor. Eğer atmadıysan bakmanda fayda var. Nasıl açıldığı yazıyorsa geri dönüş yapmayı unutma.
Yiğitrrr Hectopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 788 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2022 #17 STR4NGE dedi: Benim kasanın yazıyordu ama bazılarında olmayabiliyor. Eğer atmadıysan bakmanda fayda var. Nasıl açıldığı yazıyorsa geri dönüş yapmayı unutma. Genişletmek için tıkla... Tamamdır.
STR4NGE dedi: Benim kasanın yazıyordu ama bazılarında olmayabiliyor. Eğer atmadıysan bakmanda fayda var. Nasıl açıldığı yazıyorsa geri dönüş yapmayı unutma. Genişletmek için tıkla... Tamamdır.
intansur Hectopat Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 22 31 Temmuz 2023 #18 Merhaba herkese. Aynı konudan bende muzdariptim uğraşarak sorunu çözdüm sizlere de çözüm yolunu burada anlattım. Denemenizi tavsiye ederim.
Merhaba herkese. Aynı konudan bende muzdariptim uğraşarak sorunu çözdüm sizlere de çözüm yolunu burada anlattım. Denemenizi tavsiye ederim.