oguzhanaw Hectopat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 300 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2020 #1 Xigmatek sirocon 3 kasa aldım RGB kontrol edilebilir diye gördüm internette ama ben kontrol edemiyorum. sabit bir renkte kaldı kutusundan kumanda falan da çıkmadı. RGB rengi nasıl değiştirebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Aralık 2020
Xigmatek sirocon 3 kasa aldım RGB kontrol edilebilir diye gördüm internette ama ben kontrol edemiyorum. sabit bir renkte kaldı kutusundan kumanda falan da çıkmadı. RGB rengi nasıl değiştirebilirim?
Arda9843 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 3.114 Makaleler 4 Çözümler 15 30 Aralık 2020 #2 Kontrol edemezsin fanlar RAINBOW.
oguzhanaw Hectopat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 300 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2020 #3 Arda9843 dedi: Kontrol edemezsin fanlar RAINBOW. Genişletmek için tıkla... tek renk duruyor renk değiştirmiyor kendi sitesinde renkler değişiyor gösteriyor
Arda9843 dedi: Kontrol edemezsin fanlar RAINBOW. Genişletmek için tıkla... tek renk duruyor renk değiştirmiyor kendi sitesinde renkler değişiyor gösteriyor
Arda9843 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 3.114 Makaleler 4 Çözümler 15 30 Aralık 2020 #4 oguzhanaw dedi: Tek renk duruyor renk değiştirmiyor kendi sitesinde renkler değişiyor gösteriyor. Genişletmek için tıkla... Kasa da ARGB fanlar bulunmuyor ne yazık ki renk sabit kalır.
oguzhanaw dedi: Tek renk duruyor renk değiştirmiyor kendi sitesinde renkler değişiyor gösteriyor. Genişletmek için tıkla... Kasa da ARGB fanlar bulunmuyor ne yazık ki renk sabit kalır.
oguzhanaw Hectopat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 300 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2020 #5 Arda9843 dedi: Kasa da ARGB fanlar bulunmuyor ne yazık ki renk sabit kalır. Genişletmek için tıkla... bazı kişilerde kutusundan kumanda çıkmış
Arda9843 dedi: Kasa da ARGB fanlar bulunmuyor ne yazık ki renk sabit kalır. Genişletmek için tıkla... bazı kişilerde kutusundan kumanda çıkmış
hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.668 Makaleler 51 Çözümler 45 30 Aralık 2020 #6 Bu kasanın RGB ve sabit renk olan versiyonları var. Eğer sizin kasanızda sadece kırmızı renk yanıyorsa rengi değiştiremezsiniz.
Bu kasanın RGB ve sabit renk olan versiyonları var. Eğer sizin kasanızda sadece kırmızı renk yanıyorsa rengi değiştiremezsiniz.
oguzhanaw Hectopat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 300 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2020 #7 hadwiger dedi: Bu kasanın RGB ve sabit renk olan versiyonları var. Eğer sizin kasanızda sadece kırmızı renk yanıyorsa rengi değiştiremezsiniz. Genişletmek için tıkla... şuan kasada fanlarda rainbow duruyor elimdeki model bu :XIGMATEK SIROCON III X-POWER 600W 80 PLUS RAINBOW FAN TEMPER CAMLI GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
hadwiger dedi: Bu kasanın RGB ve sabit renk olan versiyonları var. Eğer sizin kasanızda sadece kırmızı renk yanıyorsa rengi değiştiremezsiniz. Genişletmek için tıkla... şuan kasada fanlarda rainbow duruyor elimdeki model bu :XIGMATEK SIROCON III X-POWER 600W 80 PLUS RAINBOW FAN TEMPER CAMLI GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.668 Makaleler 51 Çözümler 45 30 Aralık 2020 #8 oguzhanaw dedi: Şu an kasada fanlar rainbow duruyor. Genişletmek için tıkla... Rainbow modelinin renkleri değiştirilemiyor.
oguzhanaw dedi: Şu an kasada fanlar rainbow duruyor. Genişletmek için tıkla... Rainbow modelinin renkleri değiştirilemiyor.
oguzhanaw Hectopat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 300 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2020 #9 hadwiger dedi: Rainbow modelinin renkleri değiştirilemiyor. Genişletmek için tıkla... teşekkürler cevaplarınız için (bazı kişilerde aynı modelde kumanda çıkmış deniyor)
hadwiger dedi: Rainbow modelinin renkleri değiştirilemiyor. Genişletmek için tıkla... teşekkürler cevaplarınız için (bazı kişilerde aynı modelde kumanda çıkmış deniyor)
hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.668 Makaleler 51 Çözümler 45 30 Aralık 2020 #10 oguzhanaw dedi: teşekkürler cevaplarınız için (bazı kişilerde aynı modelde kumanda çıkmış deniyor) Genişletmek için tıkla... O zaman satın aldığınız yere bir sorun, belki bir hata olmuştur.
oguzhanaw dedi: teşekkürler cevaplarınız için (bazı kişilerde aynı modelde kumanda çıkmış deniyor) Genişletmek için tıkla... O zaman satın aldığınız yere bir sorun, belki bir hata olmuştur.