SeRReSss Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Eylül 2013 Mesajlar 1.443 Çözümler 9 10 Mayıs 2020 #1 Bu kasa diğer kasalara göre daha uygun fiyatta acaba alınır mı ? Kardeşime topluyoruz.
imyourhero Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Şubat 2016 Mesajlar 1.689 Çözümler 15 Yer Zion Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci/Geliştirici 10 Mayıs 2020 #2 Ön tarafı neredeyse tamamen kapalı gözüküyor. Tavsiye etmiyorum yani.
O onurkral14 Kilopat Katılım 17 Ocak 2018 Mesajlar 612 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2020 #3 Silinen üye dedi: Bu kasa diğer kasalara göre daha uygun fiyatta acaba alınır mı ? Kardeşime topluyoruz. Genişletmek için tıkla... Kasanın önden hava alacak yeri yok. Bütçe uygunsa Phanteks vb. kasalar tercih edilebilir.
Silinen üye dedi: Bu kasa diğer kasalara göre daha uygun fiyatta acaba alınır mı ? Kardeşime topluyoruz. Genişletmek için tıkla... Kasanın önden hava alacak yeri yok. Bütçe uygunsa Phanteks vb. kasalar tercih edilebilir.
U un4given35 Decapat Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 93 10 Mayıs 2020 #4 Zalman n3 kasa bakabilirsin kendin bi psu alırsın kalan paraya yada darkflashlara bak ama malzemeleri pek kaliteli olucağını sanmıyorum.
Zalman n3 kasa bakabilirsin kendin bi psu alırsın kalan paraya yada darkflashlara bak ama malzemeleri pek kaliteli olucağını sanmıyorum.
2 299884 Kilopat Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 1.344 Makaleler 1 Çözümler 2 10 Mayıs 2020 #5 Öncelikle selamlar. Konu ile alakasız olacak fakat Xigmatek Lamiya nasıldır? Düzgün bi' konu bulamadım bu kasa hakkında.
Öncelikle selamlar. Konu ile alakasız olacak fakat Xigmatek Lamiya nasıldır? Düzgün bi' konu bulamadım bu kasa hakkında.
imyourhero Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Şubat 2016 Mesajlar 1.689 Çözümler 15 Yer Zion Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci/Geliştirici 10 Mayıs 2020 #6 299884 dedi: Öncelikle selamlar. Konu ile alakasız olacak fakat Xigmatek Lamiya nasıldır? Düzgün bi' konu bulamadım bu kasa hakkında. Genişletmek için tıkla... Alınabilirliği daha yüksek. Mesh değil ama önden hava alacak açıklık bırakılmış.
299884 dedi: Öncelikle selamlar. Konu ile alakasız olacak fakat Xigmatek Lamiya nasıldır? Düzgün bi' konu bulamadım bu kasa hakkında. Genişletmek için tıkla... Alınabilirliği daha yüksek. Mesh değil ama önden hava alacak açıklık bırakılmış.
2 299884 Kilopat Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 1.344 Makaleler 1 Çözümler 2 10 Mayıs 2020 #7 imyourhero dedi: Alınabilirliği daha yüksek. Mesh değil ama önden hava alacak açıklık bırakılmış. Genişletmek için tıkla... Peki bi' Corsair Carbide Spec Delta kadar soğutması var mı? Normalde Corsair Carbide Spec Delta alacaktım fakat Xigmatek Lamiya çok hoş duruyor.
imyourhero dedi: Alınabilirliği daha yüksek. Mesh değil ama önden hava alacak açıklık bırakılmış. Genişletmek için tıkla... Peki bi' Corsair Carbide Spec Delta kadar soğutması var mı? Normalde Corsair Carbide Spec Delta alacaktım fakat Xigmatek Lamiya çok hoş duruyor.