F Fiej Femtopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2021 #21 Hocam camı nasıl çıkardın?
Yiğitrrr Hectopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 788 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2022 #22 Dostum nasıl çıkardın söyler misin? Metola dedi: Fotoğraflardaki kasanın hava akışı iyi olsun diye camı çıkartıp kullanıyorum. Sorun olur mu? Not: Öndeki cam takılı olunca fanlar çok az hava üflüyor. Genişletmek için tıkla...
Dostum nasıl çıkardın söyler misin? Metola dedi: Fotoğraflardaki kasanın hava akışı iyi olsun diye camı çıkartıp kullanıyorum. Sorun olur mu? Not: Öndeki cam takılı olunca fanlar çok az hava üflüyor. Genişletmek için tıkla...
intansur Hectopat Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 22 31 Temmuz 2023 #23 Merhaba herkese. Aynı konudan bende muzdariptim uğraşarak sorunu çözdüm sizlere de çözüm yolunu burada anlattım. Denemenizi tavsiye ederim.
Merhaba herkese. Aynı konudan bende muzdariptim uğraşarak sorunu çözdüm sizlere de çözüm yolunu burada anlattım. Denemenizi tavsiye ederim.