Merhaba arkadaşlar Xigmatek SIROCON III X- Power marka kasama fazladan HDD takmak istiyorum fakat takabileceğim fazladan bir kızak veya girmesi gereken bölüm yok, nasıl monte edebilirim?
Merhaba. İlgili ürün için, ürünün kendi web sitesinden yapmış olduğum araştırmaya göre 2. HDD için kızak eklenmemiş. Kızaklı HDD'nin üzerine konulacak şekilde 2. HDD'yi kullanabileceğiniz belirtilmiş.
Kablodan yana sıkıntı olacağını zannetmiyorum kasanızdaki alan yeterli gibi duruyor ancak HDD sabitlenmediği için ses anlamında belki rahatsız edebilir. 2. HDD'yi montajlarken mümkünse sabit kalmasını sağlayın. Hayırlı olsun güle güle kullanın.
Kablodan yana sıkıntı olacağını zannetmiyorum kasanızdaki alan yeterli gibi duruyor ancak HDD sabitlenmediği için ses anlamında belki rahatsız edebilir. 2. HDD'yi montajlarken mümkünse sabit kalmasını sağlayın. Hayırlı olsun güle güle kullanın.
Dediğim gibi sıkıntı olursa sarsılma yaparsa çıkartıp başka bir çaresine bakarım bi kızak takıp monte etmeye çalışırım resimde gördüğüm kadarıyla üst kısma takılabiliyor yarın deneyerek öğrenicem umarım sorun olmaz