Metola Hectopat Katılım 29 Nisan 2020 Mesajlar 358 Çözümler 1 21 Şubat 2021 #1 XIGMATEK SIROCON III X-POWER 600W 80 PLUS RAINBOW FAN TEMPER CAMLI GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da model kasam var. Kasaya elimde boşta duran SSD'yi takmak için kasanın yan panelini çıkarırken vidayı ters yöne doğru zorlamamdan kaynaklı vida koptu. İzmir'de oturuyorum. Bu durumda ne yapabilirim? Dosya Ekleri IMG_9343.JPG 140,3 KB · Görüntüleme: 63 IMG_9344.JPG 206,9 KB · Görüntüleme: 51 IMG_9346.JPG 106 KB · Görüntüleme: 67
XIGMATEK SIROCON III X-POWER 600W 80 PLUS RAINBOW FAN TEMPER CAMLI GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da model kasam var. Kasaya elimde boşta duran SSD'yi takmak için kasanın yan panelini çıkarırken vidayı ters yöne doğru zorlamamdan kaynaklı vida koptu. İzmir'de oturuyorum. Bu durumda ne yapabilirim?
PaaBaba Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 1.705 Çözümler 12 21 Şubat 2021 #2 Metola dedi: XIGMATEK SIROCON III X-POWER 600W 80 PLUS RAINBOW FAN TEMPER CAMLI GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da model kasam var. Kasaya elimde boşta duran SSD'yi takmak için kasanın yan panelini çıkarırken vidayı ters yöne doğru zorlamamdan kaynaklı vida koptu. İzmir'de oturuyorum. Bu durumda ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Hocam yeni bir vida alana kadar 3 vidayla sıkıntısız sabit durur diye düşünüyorum.
Metola dedi: XIGMATEK SIROCON III X-POWER 600W 80 PLUS RAINBOW FAN TEMPER CAMLI GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da model kasam var. Kasaya elimde boşta duran SSD'yi takmak için kasanın yan panelini çıkarırken vidayı ters yöne doğru zorlamamdan kaynaklı vida koptu. İzmir'de oturuyorum. Bu durumda ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Hocam yeni bir vida alana kadar 3 vidayla sıkıntısız sabit durur diye düşünüyorum.
Metola Hectopat Katılım 29 Nisan 2020 Mesajlar 358 Çözümler 1 21 Şubat 2021 #3 PaaBaba dedi: Hocam yeni bir vida alana kadar 3 vidayla sıkıntısız sabit durur diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Evet sorun yok şimdilik ama vidayı nereden bulcam sorun orada.
PaaBaba dedi: Hocam yeni bir vida alana kadar 3 vidayla sıkıntısız sabit durur diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Evet sorun yok şimdilik ama vidayı nereden bulcam sorun orada.
PaaBaba Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 1.705 Çözümler 12 21 Şubat 2021 #4 Metola dedi: Evet sorun yok şimdilik ama vidayı nereden bulcam sorun orada. Genişletmek için tıkla... Benim kasam Sharkoon marka ama vidalarımız aynı muhtemelen de evrenseldir araştırarak bulunabilir.
Metola dedi: Evet sorun yok şimdilik ama vidayı nereden bulcam sorun orada. Genişletmek için tıkla... Benim kasam Sharkoon marka ama vidalarımız aynı muhtemelen de evrenseldir araştırarak bulunabilir.
Metola Hectopat Katılım 29 Nisan 2020 Mesajlar 358 Çözümler 1 21 Şubat 2021 #5 PaaBaba dedi: Benim kasam Sharkoon marka ama vidalarımız aynı muhtemelen de evrenseldir araştırarak bulunabilir. Genişletmek için tıkla... Eğer bulursan at lütfen. Ben hiçbir yerde bulamadım şu an panik içindeyim.
PaaBaba dedi: Benim kasam Sharkoon marka ama vidalarımız aynı muhtemelen de evrenseldir araştırarak bulunabilir. Genişletmek için tıkla... Eğer bulursan at lütfen. Ben hiçbir yerde bulamadım şu an panik içindeyim.
PaaBaba Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 1.705 Çözümler 12 21 Şubat 2021 #6 Metola dedi: Eğer bulursan at lütfen. Ben hiçbir yerde bulamadım şu an panik içindeyim. Genişletmek için tıkla... Sakin hocam, olmadı ben size bir tane yollayayım.
Metola dedi: Eğer bulursan at lütfen. Ben hiçbir yerde bulamadım şu an panik içindeyim. Genişletmek için tıkla... Sakin hocam, olmadı ben size bir tane yollayayım.
Metola Hectopat Katılım 29 Nisan 2020 Mesajlar 358 Çözümler 1 21 Şubat 2021 #7 PaaBaba dedi: Sakin hocam, olmadı ben size bir tane yollayayım. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim ama vidanın kırılan diğer parçası somunun içinde kaldı.
PaaBaba dedi: Sakin hocam, olmadı ben size bir tane yollayayım. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim ama vidanın kırılan diğer parçası somunun içinde kaldı.
PaaBaba Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 1.705 Çözümler 12 21 Şubat 2021 #8 Metola dedi: Çok teşekkür ederim ama vidanın kırılan diğer parçası somunun içinde kaldı. Genişletmek için tıkla... Hocam oraya somun, vida ve yumuşak bir plastik gerek. Araştırıp kendiniz de ona uydurabilirsiniz.
Metola dedi: Çok teşekkür ederim ama vidanın kırılan diğer parçası somunun içinde kaldı. Genişletmek için tıkla... Hocam oraya somun, vida ve yumuşak bir plastik gerek. Araştırıp kendiniz de ona uydurabilirsiniz.
Metola Hectopat Katılım 29 Nisan 2020 Mesajlar 358 Çözümler 1 21 Şubat 2021 #9 PaaBaba dedi: Hocam oraya somun, vida ve yumuşak bir plastik gerek. Araştırıp kendiniz de ona uydurabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yumuşak plastik duruyor onda bir sıkıntı yok.
PaaBaba dedi: Hocam oraya somun, vida ve yumuşak bir plastik gerek. Araştırıp kendiniz de ona uydurabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yumuşak plastik duruyor onda bir sıkıntı yok.
PaaBaba Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 1.705 Çözümler 12 21 Şubat 2021 #10 Metola dedi: Yumuşak plastik duruyor onda bir sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... Hocam vida ve somunu birleştirip vidanın ucuna plastiği takıp monte edin kasaya.
Metola dedi: Yumuşak plastik duruyor onda bir sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... Hocam vida ve somunu birleştirip vidanın ucuna plastiği takıp monte edin kasaya.