Xigmatek Talon 750W Deneyimim

G

Gamiurams

Ziyaretçi
Öncelikle konuyu açmamın sebebi Xigmatek Talon'un PSUsunu gizemle merak edenler için açtım.

Arkadaşlar merhaba. Memleketteyim canım sıkıldı biraz gezeyim dedim. Neyse karşıma Vatan çıktı girdim içeri. Gezerken gözüme kasaların orda Xigmatek Talon takıldı. Bayağıdır merak ediyodum içindeki PSUyu ve kasayı. Neyse çaktırmadan açtım kasanın kapağını baktım içinde Silver Sertifikalı Modüler Xigmatek Vector S 750W PSU var. O anda kasaya aşık oldum alıp kaçırasım geldi Neyse o anda vatan çalışanı gelip neden açtınız bana sorsanıza demezmi. Dedim merak ettim açtım başka nasıl öğrenecem PSUyu. İnternette de yazmıyor. Ayrıca teşhir ürünü değil mi bu dedim, adamla tartıştık.

Görememiş gibi yapıp Sordum adama bunun PSU ne diye. 700W Bronze sertifikalı Modüler değil dedi. Aç bakalım içinde öylemi PSU dedim. Adam baktı haaa pardon bu yeni geldi bilmiyordum dedi. Eee dedim sana sorsak yanlış PSU'yu söyleyecen bize dedim. Allahtan adam sonradan kusura bakmayın felan dedi de öyle anlaştık. Neyse arkadaşlar kasa hiç internette göründüğü değil. Tasarımına bayıldım. Malzeme kalitesi de çok iyi.

Valla bundan sonra benim tavsiyelerim Talondan yana olacak. 750W kasalar arasında ne 400R yi gözüm görür ne Haf912 yi. Şahsen bende almayı düşünüyordum fakat benim bütçeme göre pahalı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Açıkçası Kasa+PSU olarak sadece 2 tane seçeneğimiz var gibi bir şeydi. 3. şıkkın çıkması iyi oldu

Bence de çok başalı bir kasa bizzat kullanıyorum kedisini ama ben PSU'sız bir şekilde aldım.Alacak olan arkadaşlara kesinlikle tavsiye ederim.

Kablo denetimi,sıvı suğutma için oldukça elverişli,geniş vede ferah şekil bir kasa

Ben sende Haf912 var zannediyordum. Keşke PSUy la alsaydın Silver ayrıca modüler vatan %25 indirimiyle 450TLye geliyor çok karlı.

Ben anladığımda başka PSU vardı bende onu kullanıyordum.Ekran kartını değiştirince,mecbur PSU almak zorunda kaldım.

Ben anladığımda başka PSU vardı bende onu kullanıyordum.Ekran kartını değiştirince,mecbur PSU almak zorunda kaldım.

Neyse valla sende görünce alasım geldi çok hoşuma gitti. Ama bütçe yetmiyo. Assasin Tauro 700W alıcam bende.

Şuanda Bu Kasa Bende Var. Modifiye Çektim Fan TAKARAK. TAbi PSU'yu Değiştirmedim. Orjinal PSU'yu Kullanıyorum. Oldukça memnunum fakat tek sıkıntım ön yeri açınca geri takmasının zor olması.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dün vatanda baktım bu kasaya. Bir şeye takıldım. Ön paneldeki slotlar oynuyor. Acaba teşhir ürünü olduğu için mi yoksa sizde de öyle mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…