U Umut Karayel Megapat Katılım 23 Ağustos 2013 Mesajlar 140 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2014 #1 Merhaba arkadaşlar ben yeni kasa almayı planlıyorum ve Xigmatek Talon olarak düşünüyorum. Corsair H100i Xigmatek Talon'a Sığar mı ? ve Kasanın ısınma sorunu var mı ? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Ağustos 2014
Merhaba arkadaşlar ben yeni kasa almayı planlıyorum ve Xigmatek Talon olarak düşünüyorum. Corsair H100i Xigmatek Talon'a Sığar mı ? ve Kasanın ısınma sorunu var mı ?
er36po Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Kasım 2013 Mesajlar 4.804 Makaleler 9 Çözümler 4 Yer Kars/ Ordu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İnşaat 30 Ağustos 2014 #2 Silinen üye dedi: Merhaba arkadaşlar ben yeni kasa almayı planlıyorum ve Xigmatek Talon olarak düşünüyorum. Corsair H100i Xigmatek Talon'a Sığar mı ? ve Kasanın ısınma sorunu var mı ? Genişletmek için tıkla... Kasa içinde Anakarta biner, yani hiç hoş olmaz. Ama isterseniz Kasanın arka dış tarafına'da monte edebilirsiniz.
Silinen üye dedi: Merhaba arkadaşlar ben yeni kasa almayı planlıyorum ve Xigmatek Talon olarak düşünüyorum. Corsair H100i Xigmatek Talon'a Sığar mı ? ve Kasanın ısınma sorunu var mı ? Genişletmek için tıkla... Kasa içinde Anakarta biner, yani hiç hoş olmaz. Ama isterseniz Kasanın arka dış tarafına'da monte edebilirsiniz.
Ercüment Solmaz Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 19 Temmuz 2013 Mesajlar 2.958 Makaleler 5 Çözümler 1 30 Ağustos 2014 #3 Sığması lazım. Isınma sorunu olmaz.
U Umut Karayel Megapat Katılım 23 Ağustos 2013 Mesajlar 140 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2014 #4 Tamam arkadaşlar Corsair 400r aldım. Konu Kilitlenebilir.