D darkould Megapat Katılım 20 Ocak 2016 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2016 #1 Arkadaslar overclock yapmak istiyorum da intel i5 4690k islemcim icin fiyati uygun olduğu icin soyle bir sogutucu dusundum. Bilen varsa nasildir, iyi midir acaba? XIGMATEK TYR SD962 INTEL LGA775/1150/55/56/1366&AMD AM2/AM3/FM İşlemci soğutucu. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Ocak 2016
Arkadaslar overclock yapmak istiyorum da intel i5 4690k islemcim icin fiyati uygun olduğu icin soyle bir sogutucu dusundum. Bilen varsa nasildir, iyi midir acaba? XIGMATEK TYR SD962 INTEL LGA775/1150/55/56/1366&AMD AM2/AM3/FM İşlemci soğutucu.
er36po Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Kasım 2013 Mesajlar 4.804 Makaleler 9 Çözümler 4 Yer Kars/ Ordu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İnşaat 21 Ocak 2016 #2 Normal şartlarda yeteri kadar soğutur, ancak overclock'ta yeterli gelebilecek bir soğutucu değil.
BilgisayarKurdu Technopat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Ocak 2012 Mesajlar 14.469 Makaleler 34 Çözümler 41 Yer İstanbul/Üsküdar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Active Directory - Security Uzmanı Profil Kapağı 1522600635 22 Ocak 2016 #3 İmkan varsa iyi bir soğutucu al derim.
D darkould Megapat Katılım 20 Ocak 2016 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2016 #4 bakir kismin bolluğuna göre siniflandirilmiyor mu sogutucular?yani en azindan ben oyle biliyordum
MadaraUchiha Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2015 Mesajlar 2.682 Makaleler 1 23 Ocak 2016 #5 2 tane ısı borusu hız aşırtma için yeterli değil. OC için Deep Cool Gammax S40 öneririm. İşlemciyi çok zorlamayacaksan yeterli.
2 tane ısı borusu hız aşırtma için yeterli değil. OC için Deep Cool Gammax S40 öneririm. İşlemciyi çok zorlamayacaksan yeterli.
BilgisayarKurdu Technopat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Ocak 2012 Mesajlar 14.469 Makaleler 34 Çözümler 41 Yer İstanbul/Üsküdar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Active Directory - Security Uzmanı Profil Kapağı 1522600635 24 Ocak 2016 #6 darkould dedi: Bakır kısmın bolluğuna göre sınıflandırılmıyor mu bu soğutucular? Yani en azından, ben öyle biliyordum. Genişletmek için tıkla... Bakır ısı borularının çapı ve uzunluğu Uzunluğu ile bağlantılı olarak yaprak sayısı Yaprakların yüzey alanı genişliği Fanın düşük ses seviyesinde yüksek hava akımı yaratabilmesi En temelinde, sistemin ısıyı taşıma ve dağıtma potansiyelinin yüksek olması, yani performanslı olması Silinen üye dedi: 2 tane ısı borusu hız aşırtma için yeterli değil. OC için Deep Cool Gammax S40 öneririm. İşlemciyi çok zorlamayacaksan yeterli. Genişletmek için tıkla... Hız aşırtma yapacaksan ben de bu modeli önerebilirim, bir seviyeye kadar yeterli gelecektir.
darkould dedi: Bakır kısmın bolluğuna göre sınıflandırılmıyor mu bu soğutucular? Yani en azından, ben öyle biliyordum. Genişletmek için tıkla... Bakır ısı borularının çapı ve uzunluğu Uzunluğu ile bağlantılı olarak yaprak sayısı Yaprakların yüzey alanı genişliği Fanın düşük ses seviyesinde yüksek hava akımı yaratabilmesi En temelinde, sistemin ısıyı taşıma ve dağıtma potansiyelinin yüksek olması, yani performanslı olması Silinen üye dedi: 2 tane ısı borusu hız aşırtma için yeterli değil. OC için Deep Cool Gammax S40 öneririm. İşlemciyi çok zorlamayacaksan yeterli. Genişletmek için tıkla... Hız aşırtma yapacaksan ben de bu modeli önerebilirim, bir seviyeye kadar yeterli gelecektir.