Xigmatek Vector S 750W veya centauro 700W

2' si de aynı fiyatta arkadaşlar. Hangi güç kaynağını tercih edersiniz?

• Xigmatek Centauro 700w

• Xigmatek Vector S 750w

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Son kullanıcı olarak pek bir farkını anlamazsın ancak ben deli gibi OverClock yapıyorum her türlü voltaj ayarını kurcalarım filan dersen 4 kanal olanı alabilirsin ama bu 4 kanalın iyi olduğu anlamına gelmez kötü olduğu anlamına da gelmez.

Xigmatek markasını da pek bilmem açıkçası bu tarz konularda bilinen Seasonic gibi markalardan şaşma fiyatı pahalı ve bulması zor dersen eğer yine en bilindik markalardan Cooler master ın şu modelini al kafan rahat olsun.

Cooler Master Rs-650 Gx 80Plus 650W Güç Kaynağı - Vatan Bilgisayar

Güzelmiş hocam ama hem modüler değil hem de çok önemli bir ayrıntı olmasa da fanı daha küçük. Açıkçası Xigmatek 100.000 saat kullanım ömrü ve 3 yıl da marka garantisi verince her halde kötü değildir ürünü dedim. Ama nedenini bilmediğim bir şekilde Xigmatek pek sevilmiyor sanırım.

Kendi adıma hiç o markanın ürününü kullanmadım bu yaşıma kadar da çevremde bu işlerin içinde olan arkadaşlarımın hiç tercih ettiğini görmedim açıkçası.

Çok fazla reklam yapmadığından veya çok fazla ürünü türkiyeye gelmediğinden belki de böyle.

Kötü bir marka olduğunu düşünmüyorum ama ben böyle konularda pek fazla macera aramamayı tercih ediyorum. Bildiğim markadan memnun olduğum sürece şaşmıyorum açıkçası.

Fan konusuna gelince büyük olması o parçanın iyi olduğunun bir göstergesi değil bence.
Mesela atıyorum sen okadar başarılı bir PSU yaparsın ki hiç ısınmaz bu yüzden fana bile gerek duymayabilirsin. Bu da bir bakış açısı :D

Xigmatek, Everest, Frisby, No Name ve tanınmamış marka güç kaynaklarından uzak durun.

Xigmatek yıllardır bu işin içinde neden böyle dedin anlayamadım. Benim kafamı kurcalayan acaba birileri aldı da şikayet mi etti Xigmatek ürünlerini? Mesela Everest ve Casper gibi markalardan sürekli şikayet ediliyor ama Xigmatek hakkında pek bir şey duymadım ben.

Xigmatek' in yaptığı ürünlerin kaliteli olduğunu düşünmüyorum. Bu bütün internet aleminde var. Araştırıp bakabilirsiniz. Hatta Technopat' da videosu bile var. Bir PC toplama videosunda Xigmatek kasa kullanmışlardı ve kasanın kalitesiz olduğu her halinden belli oluyordu.

Xigmatek' in yaptığı ürünlerin kaliteli olduğunu düşünmüyorum. Bu bütün internet aleminde var. Araştırıp bakabilirsiniz. Hatta Technopat' da videosu bile var. Bir PC toplama videosunda Xigmatek kasa kullanmışlardı ve kasanın kalitesiz olduğu her halinden belli oluyordu.
O videoyu bende izledim ama üstüne basa basa ucuz kasa aldıkları için böyle olduğunu söylemişlerdi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı