Xigmatek Vector S Güç Kaynağından Gelen Ses

Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600X | RX6700XT
Xigmatek Vector S 750W güç kaynağımdan tıkırtı tarzında sesler gelmeye başladı. Üst tarafından hafif tokatlayınca ses kesiliyor, sonra tekrar ses gelmeye devam ediyor. Ne yapabilirim acaba?

Arkadaşlar sorunum devam ediyor halen yardım edebilecek yok mu ?

Ürünün garantisi mevcut mu? Mevcutsa hiç uğraşmadan teknik servise gönderiniz. Değilse çok rahatsız ediyorsa açıp, soğutucu fanını değiştirebilirsiniz ya da fanın oturduğu kısmı biraz yağlayabilirsiniz.

Ürünün garantisi mevcut mu? Mevcutsa hiç uğraşmadan teknik servise gönderiniz. Değilse çok rahatsız ediyorsa açıp, soğutucu fanını değiştirebilirsiniz ya da fanın oturduğu kısmı biraz yağlayabilirsiniz.
Muhtemelen devam etmiyor. 2 Yılı geçti ürünü alalı. Ses her zamanda gelmiyor bazen geliyor bazen kesiliyor falan. Bilgisayarı yan yatırıyorum 6-7 saniye ses kesiliyor, sonra ses gelmeye devam ediyor. Fana bir şey değdiğini düşünüyorum fakat şöylede bir şey oluyor, ses çıkararak dönerken fanın ortasına tornavidayı hafif bastırıyorum yani hızını çok az düşürüyorum hemen ses kesiliyor. Tabi sonra ses gelmeye devam ediyor.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı