Xigmatek Windpower Pro cızırdıyor

Makaleler
2
Daha fazla  
Meslek
Eczacı
Herkese merhaba. Daha önce birçok kaliteli hava soğutma kullandım. Bu kez RGB ve şık olsun dedim, markaya güvenmememe rağmen bu soğutucuyu aldım ve 2 aydır kullanıyorum. Aftermarket diyebileceğimiz soğutucuların çoğuna kafa tutabilecek kalitede çıktı, 200W TDP değeri, 6 ısı borusu ve 59 CFM civarında 2 fanı var, kanatçık sayısı da yeterli. Arctic-Mx4 macunla beraber kullandım, aldığım sonuçlar hoşuma gitti. 2 aydır da sorunsuz kullanıyordum. Son 2 gündür cızırtı sesi gelmeye başladı kasadan, tek tek tüm fanları söktüm, sorunun hiçbirinde olmadığını anladım, bu fanları ayrı ayrı taktığımda farkettim ki 2'sinde de aşırı şekilde cızırtı sesi var, yükte artacak şekilde. Boştayken doğru düzgün duyamıyorum ama PC yüke girdiğinde bildiğiniz radyoda frekans çekmiyormuş gibi cızırtı sesi yapıyor. Vatan'dan almıştım, aradım, soğutucuyu söküp yollayın inceleyelim dediler. Tabii şu dönemde yollasam 1 ayda gelmez. Böyle bir sorun yaşayan ya da çözüm önerisi olan var mıdır?

Konuyu hortlaticam ama benim de boyle bir sorunun var hatta bununla ilgili konu acmistim dikkatlice dinleyince havanin ciktigi taraftan geliyor ses bu sorunu nasıl cozdunuz bende vatandan aldim PC'yi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı